1. helmikuuta 2014

1. Päivänvarjo

Heitä pois helmikuu blogin 6.0 versio julkaistaan nyt.

Tervetuloa mukaan siisvoustalkoisiin. Viime vuoden aikana meille rantautui niin paljon tavaraa, että on oikein pakottava tarve raivata tilaa ja laittaa vanhempia pois..

Suunnitelmien mukaan pidin kesällä Heitä pois heinäkuun Ensimmäinen poisheitto on siis jo kesältä, sallittaneen? Aikalailla tavaraa nurkista häipyi:
Kukkakoreja 5 kpl, päivänvarjo, ikkunalaseja 5kpl, maalipurkkeja n kpl,  muovipöytä ja muovituoleja 4 kp, etuteltan kepit, risa kylmälaukku, telttatuoleja 3 kpl, mehumaija ja kahdet pihavaatteet. Pihavatteet olivat sellaiset työvaatteet (kesä- ja syksypuku :), ne olivat vaikeat poislaitettavat. Lasten vanhoja (noin 160cm) tuulipukuja. Katkaisin "napanuoran" ja otin ihan omia vanhoja vaatteita käyttöön.
Kuvassa päivänvarjo näyttää ihan kelvolliselta, mutta totuus oli toinen... hometta... niinkuin näkyy varjo oli arvokas muisto.
 Nämä telttatuolit edustivat 70-lukua parhaimmillaan.
Ja tämä oli poisto oli oikea ympäristöteko, vanhat maalipurkit on asianmukaisesti hävitetty.

Tästä tämä taas alkaa, tervetuloa mukaan!

3 kommenttia:

  1. Tätä onkin jo odotettu, on mukava jatkaa tätä perinnettä :-)
    Sinulla onkin jo kesältä aikamoinen satsi poisheittoja. Olisi minunkin pitänyt kesällä siivota varastoa, mutta miten se vaan jäi tekemättä.

    Tänään heitin pois vanhan rikkinäisen pyykkikorin. Se on tosi vanha ja hyvin palvellut, mutta lopulta osittain hajonnut. Onneksi minulla on toinenkin sellainen, joten en silti joutunut pulaan. Ison tilan se vei roskiksessa, mutta eiköhän sinne vielä muutkin poisheitot mahdu.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! Mukavaa saada seuraa :) Joo olen myös oikein odottanut ja nyt aioin laittaa oikein urakalla tavaraa pois.

    Pyykkikorista on hyvä aloittaa, sinne voi sitten laittaa muita poisheittoja!

    VastaaPoista