10. helmikuuta 2014

10. Tuohikori

Tämän päivän poisheitto on oikeastaan jatkoa eiliselle. Niiden lankojen mukana sain tuohikorin. Olen sitä nyt siirrellyt puolivuotta, eikä se ole löytänyt paikkaansa. Se saa nyt mennä Konttiin. Luulen, että sille löytyy ottaja, luin jostain, että tuohi on tavattoman muodikas sisustusmateriaali :D Eikä tähän edes liity mitään arvokkaita muistoja. Joutaa mennä.
Ihanaa tilaa tulee 30 x 21 x 39 Hyvä juttu!

4 kommenttia:

  1. Onpa kaunis kori, mutta onhan se aika tilaa vievä jos sille ei ole käyttöä. Se saa varmaan uudeb hyvän kodin Kontin kautta.
    Minulla meinasi tänään käydä niin että olin melkein unohtanut koko poisheiton. Mutta onneksi muistin-:)
    Keittiön kaapin ylähyllyltä löysin säilykepurkin herkkusieniä, jonka parasta ennen -päivä oli mennyt ohi jo kauan sitten. Siitä siis poisheitto. Ensin tuli mieleen heittää se ihan kokonaisena roskiin, mutta sitten pieni eko-omatunto sanoi, että pitää lajitella. Siispä avasin sen ja sisältö ja metallipurkki menivät eri roskiin.

    VastaaPoista
  2. On se kummallinen tuo eko-omatunto, se puskee esiin. :) Poikani tapaa sanoa.. ja maailma pelastuu.... kun teen jotain vastaavaa. Mutta pelastuu se pienen palan verran. Hyvä!

    VastaaPoista
  3. ekoteot tuntuvat täällä joskus niin tyhmille, sen kerran kun unohdat ottaa mukaasi kauppakassin saat n.20 pientä muovikassia ostoksillesi - samalla jokapaikassa toitotetaan lajittelusta ja ties mistä.. hmm.

    Mä meen tänään helpolla. polttelin iltasella pois muutaman tämän vuoden viimeisen tuikun. Täällä kevät tulee jo kovaa, joten tuikut alkavat tuntua iltasellakin kohta hölmöille. :) Nyt on vielä 'viileitä' ja pimeitä -iltoja

    VastaaPoista
  4. Joo, tuikkujen aika alkaa ola täälläkin ohi... nurmikko vihertää lupaavasti... kaikki lumet ovat sulaneet!

    VastaaPoista