11. helmikuuta 2014

11. Kahdet kengät

Ajattelin jo viime vuonna laittaa pois vanhat talvikengät, no nyt laitan, koska ei niihin ole koskettu vuoden aikana. Ne ovat kuluneet niin, että joutavat roskiin. Toiset kengät sen sijaan ovat ihan käyttökelpoiset (oikein Rieker merkkiset) Olen vaan sortunut ostamaan liian jämptit kegät ja niitä on käytetty todella vähän. Silloin kun ne on jalassa voi vain istua; huono ominaisuus kengille :) Konttipinoon, joku saa melkein uudet kengät.

Tilaa tulee komeasti 36x20x27 + 31x12x13


3 kommenttia:

  1. Peesissä tullaan, tänään olen siis kenkäosastolla minäkin. Ruskeat kävelykengät, joita jo viime vuoden helmikuussa katselin vähän sillä silmällä, saavat nyt lähteä. Sen verran olivat huonokuntoiset, että roskikseen menivät. Myös terassilla olleet pihakengät saivat mennä. Tämän kenkäosaston inventaarion yhteydessä löysin yhdet sellaisetkin kengät, joita en muistanut omistavani. Ja olisi siellä ollut muutamia poisheittokandidaatteja muitakin, mutta olkoon nyt ensi vuoden helmikuuhun...
    Rieker on muuten hyvä kenkämerkki, sellaisetkin löysin :-)

    VastaaPoista
  2. :)

    Päätöstä kenkien poislaittamisesta näköjään pitää kypsyttää vuoden :) Mulla on vähän sama tilanne, nyt on harkinnassa kegät joista pidän ja joita käytän tosi paljon ja en millään malttaisi laittaa niitä pois! Ne vaan alkavat olla loppuunkäytetyt.

    VastaaPoista
  3. Jälkiajatuksia: laskin viime vuonna hankkimieni kenkien määrän... ja päätin laittaa Konttipinoon vielä yhdet valkoiset kesäkengät !!

    VastaaPoista