3. helmikuuta 2014

3. Lasikannu ja lautanen

Käyttötavarat vaan kuluvat. Viimekeväänä huomasin, että ikuiseksi kuvittelemastani Pyrex lasikannusta oli pala lohjennut ja vielä sellaisesta paikasta, että sitä ei voi käyttää enää. Ajattelin, että kesällä kannu voisi olla kiva kukkamaljakko. En sitten kertaakaan käyttänyt. :) Poisheitto on viivästynyt siksi, että en ollut varma miten se hävitetään. Nyt googlasin, kuumuutta kestävä lasi laitetaan sekaroskiin, ei siis kierrätykseen. Samalla menee pieni lautanen samaa ainetta.
Tilaa tuli 24x10x10 cm. (Tosin uusi vastaava on jo hankittuna, kätevä kannu, sopii just jääkaapinoveen.)

2 kommenttia:

  1. Nyt peesaan sinua poisheitossa: olin jo valmiiksi katsonut että heitän pois kaksi lasikippoa, jotka ovat jäänteitä jälkiruokakulhosarjasta. Niitä oli kai aikoinaan 6 kappaletta, mutta vain kaksi jäljellä. En ole niitä enää käyttänyt vuosikausiin kun muita kippoja on paljon. Nuo kaksi kippoa ovat kyllä ihan ehjiä, joten vien ne kirpputorille. Ehkä ne jollekin kelpaavat vaikka eivät olekaan mitään merkkisarjaa.

    VastaaPoista
  2. Niin ja voi olla, että joku hakee juuri sellaisia kippoja lisää. Ajattele kaksi kippoa vähemmän siirrettävänä kaapissa :)

    Huomiseen...

    VastaaPoista