12. helmikuuta 2014

12. Ilmailutakki

Onneksi flunssapäivänä rakas puoliso tuli apuun. Nyt tulee historiallinen poisheitto. Ilmailutakki 1900 luvun loppupuolelta. Olen jo ammoisina aikoina saanut luvan laittaa tämän pois, mutta en ole "uskaltanut" lopullisesti tuhota, vaan se on lymyillyt piilossa ja tuli viime syksynä esiin. NYT sen saa laittaa roskiin. Takki on kyllä ihan puhkipidetty.
Tilaakin tulee taas hyvin: 30x35x12 

6 kommenttia:

  1. Toivottavasti tuota takkia ei tule ikävä;-)
    Monista vanhoista vaatteista on yllättävän vaikea luopua, voin kokemuksesta sanoa.
    Minä heitän tänään pois yhden vanhan repun. Se on jonkun vanha koulureppu, vähän huonossa kunnossa, joten roskikseen se meni. Toisenkin vastaavan repun löysin, mutta koska se oli ihan ehjä, ajattelin sille voivan vielä löytyä käyttöä.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, on sen poisheittoa ainakin hyvin valmisteltu. Se on kyllä vähän sellainen kulttivaate ;) Se on totta, että vaatteisiin kiintyy jotenkin kummallisesti, varsinkin jos niihin liittyy mukavia muistoja.

    Noita lasten tavaroita aina vaan löytyy, poisheitot pitää tehdä kaikessa hiljaisuudessa, ettei käy niinkuin tuolle takille :)

    VastaaPoista
  3. Mörköholvin pois lähtö aiheuttaa edelleen haikeita fiiliksiä! ;)

    Täällä luovuttiin tänään avainnauhasta, sain sen ennen suomesta muuttoa entiseltä työkaverilta ja se onkin ollut käytössä yli vuoden jatkuvasti.. nyt avain tipahtelee siittä jatkuvasti, en uskalla enää luottaa siihen lenkillä. :/ pitää lähteä Walmartiin metsästämään uutta yksilöä menetetyn tilalle! :)

    VastaaPoista
  4. Nooh, mörköholvi sai hyvän kodin :)

    Rikkinäinen avainnauha on kyllä viisasta laittaa pois. Shoppailun iloa! Tiedä, mitä muuta käyttökelpoista avainnauhan lisäksi löytyy...

    VastaaPoista
  5. Mörköholvi kuulostaa mielenkiintoiselta, mahtaakohan yhtä hyvää avainnauhaa löytyäkään sieltä rapakon takaa;-)

    VastaaPoista
  6. Hanna nostalgisen Mörköholvin poisheitto löytyy historiasta vuodelta 2012, täältä http://heitapoishelmikuu.blogspot.com/2012/02/17-morkoholvi.html :)

    Eikä kyllä taida löytyä niiden firmojen avainnauhoja, joissa olen avaintani tottunut kantamaan, täältä.. mutta josko joku söpöläinen niiden tilalle! ;)

    VastaaPoista