18. helmikuuta 2014

18. Elnett Satin hiuslakkapullo

Tänään heitän pois Elnett -hiuslakkapullon, joka on vielä puolillaan. Olen vaihtanut lakkamerkkiä jo vuosia sitten. Viimekesänä ajattelin, että käytetään nyt tuo vanha pois, ja suihkautin Elnettiä etuhiuksiin. Että voikin joku haista niiiin vanhanaikaiselta! Joutaa pois. Tyhjät lakkapullot saa pistää metalliroskiin, mutta tämä puolillaan oleva luokitellaan vaaralliseksi jätteeksi. Odottaa kuljetusta kierrätyskeskukseen.

Koska tilaa tuli vain vähän, kävelytin roskikseen yhden vaatehuoneesta löytämäni tikkupussin, jonka luulin hävittäneeni jo kesällä. Samalla reissulla kävin heittämässä parit vanhat joulukalenterit Ärrälle ( voittoa 15€) ja lopuksi vielä popsimme joululta jääneet ameriikan Ghirardelli -suklaat. Nam. kyllä ne suomalaisen suklaan voittavat ;)

Lopulta tilaakin sitten tuli 21x5x5 ja 30x25x20 noin... Olen ihan tyytyväinen päivän saldoon.

4 kommenttia:

  1. Tässä oppii aina uutta kierrätyksestä. Vai on puolillaan oleva lakkapullo vaarallista jätettä. Minulla on joskus käynyt niin että lakkapulloa ei ole saanut käytettyä tyhjäksi koska painalluskorkki on mennyt epäkuntoon eikä lakkaa ole saanut pullosta ulos. Sellaisen pullon olen vaan laittanut sekaroskiin. Ympäristörikos siis.. Mutta lupaan parantaa tapani ;-)
    Pysynpä minäkin tänään kosmetiikkaosastolla. Vanhentunut naamarasva lähtee nyt sekaroskiin. Jostakin syystä se on jäänyt käyttämättä ja nyt on jo kovin vanhaa. Tässäkin taitaa tulla ympäristörikos kun lasinen purkki kuuluisi lasijätteeseen mutta se tarkoittaa että purkki pitäisi tyhjentää ensin. Sitä en kuitenkaan tehdä...
    Ja saman tien menee toinen vanha voide, muovipullossa.

    VastaaPoista
  2. Mjaa, en tiedä "rikoksen" suuruudesta, pelkään, että kierrätyskeskuksen miehet nauravat partaansa kun kiikutan tuota sinne. Hiuslakkapullon voisi tyhjentää ja laittaa metalliroskiin, mutta en kestä sitä hajua! :)

    Ainakin mun jää helposti naamarasvat käyttämättä, jos siinä on jotain sellaista mistä ei tykkää. Hyvä välillä siivota vanhentuneita pois. Mutta eikös ummisteta silmät "pikkurikkeiltä" ;)

    VastaaPoista
  3. Löysin laatikoista ensi maanantain poisheittoani valmistellessani (siittä sitten maanantaina. :D) pari postikorttia, jotka on ostettu jemmaan.. Kirjoitin kirjeet niiden mukana ja kortit ovat matkalla Suomeen rakkaille. Vähän lisää tilaa ja hyvä mieli. Ja nyt saan taas ostaa uudet kortit jemmailemaan! :)

    Hyvä, että suklaa maistuu. ;) Täällä sitä arvostaa enemmän niitä suomen salmiakkeja - sunnuntaina muuten meni parempiin suihin yksi Salmiakkiaakkos -pussin jämä.

    VastaaPoista
  4. Sulla on oikein mukavia ja hyvää mieltä tuottavia poisheittoja. :)

    Joo, suklaa maistui nam.

    VastaaPoista