8. helmikuuta 2014

8. Monot

Dam, tätä keliä, vettä sataa helmikuussa, ei toivoakaan hiihtämisestä. Protestoin. Pistän pois vanhat monot, ei ole todennäköistä, että perheemme 6 monoparia tulisi puhkikulutettua :)

Miehekkäät monot (vanhat 20v?) nro 13½. Taidan pistää Konttipinoon.
Ja tilaa tulee hyvin: 26x36x12 

PS. Rakas puoliso kävi juuri "kauhistelemassa" pistätkö pois mun monot?! Eipä kuitenkaan kieltänyt :D

4 kommenttia:

  1. Niinpä niin, hiihtämiset jäi tänään, harmin paikka.
    Ihan hyvännäköiset monot löytävät varmaankin uuden omistajan Kontista.
    Minä olen tehnyt tänään useampia pieniä poisheittoja: pölyä ja roskia siivotessa, vanhoja sanomalehtiä jätepaperiin, nuutunut tulilatva, viikon vanhat tulppaanit (niiden tilalle ostin kyllä uudet, joten tätä poisheittoa ei varmaankaan lasketa), pakasteesta löytynyt vanha omenasose, josta tuli oikein hyvä omenapiirakka.

    VastaaPoista
  2. Sinä olet oikein ahkeroinut, hyvä tapa viettää näin sumuinen päivä :) Tuo omenasose poisheitto vaikuttaa herkulliselta.

    Kummallisesti telkari vetää puoleensa...

    VastaaPoista
  3. Tuon mallin monot löytyy minunkin suomi-kodista, toivottavasti löytyvät vielä pitkään... ;)

    Mä koetan myös ottaa tämän vuoden haasteen vastaan, tänään pois lähti suomesta tuotu puuhaarukka, josta yksi piikki katkesi jo tuossa marraskuussa. Suomessahan tämä ei olisi ollenkaan paha rasti heittää roskiin.. Täällä muuten on, koska eivät nämä tunne puuhaarukoita täällä?! Piti siis tuoda paikkaava haarukka Suomesta jouluna, silti jemmasin myös rikkinäistä versiota.. mutta eiköhän sitä saa vaikka postilla uuden jos tämä nykyinen hajoaa. Poissa on siis ja pointsit Suomelle loistavasta keksinnöstä keittiöön! :)

    VastaaPoista
  4. Pikälle sun tota puuhaarukkaa piti lähteä poisheittämään :) Mutta hyvä, turhia / rikkinäisiä tavaroita ei kannata säästellä. Pointsit sulle.

    VastaaPoista