28. helmikuuta 2014

28. Ristorante volo a vela Rieti - viinipullo

Oi voi, tänään on vuoden 2014 viimeinen poisheittopäivä :(  ihan haikeaa. Lohdukkeeksi tyhjä pullollinen valkoviiniä :) Pullo on kesältä 1982, italialaisesta lentokenttäravintolasta. Se on ollut varaston hyllyllä, nyt saa mennä lasiroskiin. Ei mitään mielikuvaa, oliko viini hyvää. Tilaa tulle hieman: 32x6 x6 (noin) ja eiköhän pärjätä, hyllylle jäi vielä toinen samanlainen tyhjä pullo!
Poisheitettävää tosiaan riittäisi, niinpä. Mutta, nyt on aika vetää yhteen tämänvuoden poisheitot. Helmikuu on mennyt joutuisasti seurassanne. Tämä helmikuu jää kyllä historiaan näiden poikkeuksellisten säiden vuoksi, ei poisheittojen, tätä kirjoitteassa on 3 astetta lämmintä.

Tavarat pitää vielä kiikuttaa Kontiin ja kierrätyskeskukseen, roskat onkin roskiksessa ja osa lensi pitkälle ;). Tilaa tuli hyvin: 318,026 litraa, elikkä noin kolmanneskuutiomertiä. Huomaa kodissa, ilma ja ajatukset pääsevät vapaasti virtaamaan :) Ihan viime metreillä varastosta löytyi lupaava laatikko, jonka otsikko oli: Äidin rojuja - siihen palataan ensivuonna.

Kiitokset Hannalle ja Raijalle, teette tästä hauskaa. Aina on jännää lukea, mitä poisheittoja muilla on :), uteliaana odotan sitä Hannan lupaamaa isoa poisheittoa! Eikös jossain jotain sellaista sanottu, että kun muodostuu ryhmä, niin syntyy hyvä motiivi ja ryhmä kannustaa jatkamaan.

Kiitokset myös muille lukijoille, on kivaa huomata, että blogissa käy vierailijoita.

Nyt tämä blogi rauhoittuu ja ehkäpä jatkuu ensivuonna!

7 kommenttia:

  1. Niinpä niin, haikein mielin hyvästellään tänään helmikuu ja poisheitot. Tavaraa kyllä riittäisi vielä pitkään, mutta eiköhän tämä riiitä tällä erää.
    Tuosta valkoviinipullosta tuli mieleeni, löytyisikö meiltä kaapista täysi valkoviinipullo, mutta eipä löytynyt;-) Punaviiniä näytti olevan, mutta taidan säästää sen huomeniltaan kun tulee vieraita.
    No sitten se lupaamani suuri poisheitto: ruohonleikkuri. Viime keväänä ostettiin uusi ruohonleikkuri ja se vanha lojuu tuolla leikkimökin terassilla kun ei ole saatu toimeksi viedä sitä pois. Tarkistin jo netistä kierrätyskeskuksen aukioloajat, näyttää olevan auki lauantaisinkin eli sinne sitten huomenna ison kuorman kanssa.
    Kiitokset Kirstille tästä erinomaisesta poisheittoideasta ja perinteen ylläpidosta!
    Ja tervehdys Raijalle sinne kauas. On ollut mukavaa lukea poisheitostanne.
    Iloista kevään odotusta!

    VastaaPoista
  2. Ruohonleikkuri, enpä olisi arvannut :) täytyy melkein mennä peräkärryn kanssa kierrätyskeskukseen. Kiitos aukiolotiedoista, voi olla, että nähdään...

    Samoin aurinkoista kevättä :)

    VastaaPoista
  3. Joko se helmikuu nyt loppui? Kiitos teille, olipa hauskaa ja muovipussit pääsevät jatkokäyttöön täällä maailman toisella reunalla!

    Tänään poltan pois pari kynttilää, lämmittääkseni kotia ja samalla toivon, ettei ulkona riehuva (pahin sitten vuoden -83) kevätmyrsky (uhkasivat tornadoilla.. epailen) heitä kattoa helmikuun viimeiseksi poisheitoksi maahan! Tuskinpa, eipä tämä suomen kesäsadetta pahemmalle tunnu. :)

    Mukavaa kevään alkua Suomi! Palataan poisheittämään taas vuoden kukuttua, mistähän sitä silloin kirjoitellaan? :)

    VastaaPoista
  4. Tämä poisheitto -juttu saa helmikuun kulumaan nopsaan ja ihan huomaamatta ollaan jo keväässä.

    Kuten todettu siellä jenkeissä kaikki on suurta, myrskytkin :) Toivottavasti ei mitään pahempaa kuitenkaan tapahdu.

    Ensivuoteen, onneksi on netti, niin tähän voi osallistua missä vaan!

    VastaaPoista
  5. Kävin tänään kierrätyskeskuksessa, ruohonleikkuri ja patjat mahtuivat autoon muuten ihan hyvin, mutta yksi patja jäi vielä kotiin. Joku toinenkin oli juuri tuonut sinne ruohonleikkurin. Patjoista jouduin maksamaan 4,20€, mutta sanoivat, että sen viimeisen patjan viemisestä ei tarvitse enää maksaa.
    Toivotaan onnea sinne Amerikkaan, ettei myrsky tee pahempia tuhoja!
    Ensi vuoteen :-)

    VastaaPoista
  6. Oliskohan ihmiset heräänneet ruohonleikkuuasioihin, kun nurmikot niin vihertää :) Sinulla oli kyllä oikea loppukiri, näissä poisheitossa. Onnittelut.

    Minäkin kävin eilen viemässä kierrätyskeskukseen sen piene nyssykällisen tavaraa. Eivät ottaneet mitään maksua :) Samalla totesin, että heillä on tavattoman asiakas ystävälliset aukioloajat.

    Tosin on nämä muut: Kontti ottaa tavaraa vastaan 9-15 ja sitten se materiaalipankki (ne villalangat) on vain alkuviikolla auki ja silloikin aamupäivällä. Työssäkäyvälle todella huonot ajat. Nyt haasteena onkin saada loput poisheitot pois talosta.

    Palataan :)

    VastaaPoista
  7. Tänään 14.3 vein Konttitavarat Konttiin. Porin kontti muuttaa ja avautuu ensiviikolla. Pitää mennä käymään... Kun vein omiani pois, joku oli jättänyt siihen lahjoitusten pinoon ihanan tummanvihreän mariskoolin... tietäisin heti kenelle sen antaisin lahjaksi :)

    VastaaPoista