25. helmikuuta 2014

25. Valkoinen styrokslaatikko täynnä tavaraa

Pitkällisen pohdinnan jälken luovun tästä laatikosta ja sen sisällöstä. Joskus kymmeniä vuosia sitten tälllaisessa laatikossa oli jätskiä - suklaapuikkoja, oli ihan uutta, kun niitä sai ostettua 10 kpl paketin ja vielä kuljetettua ne kotiin kylminä. :) Vallan edistyksellistä.

Säilytyksessä näyttää olevan munakuppeja 4kpl, lautasliinarenkaita 2kpl, mehujäämuotit ja tikutkin ovat tuolla pohjalla ja kaksi pientä kaulinta... säästäisikö ne? Muut menevät  Konttipinoon / roskiin.
Tilaa hyvin 20x20x8, pitäisi tämän tilan tulon nyt jossain näkyä!

5 kommenttia:

  1. Onpas se rasia säilynyt pitkään ehjänä. Ja kaikenlaista pientä tavaraahan tuollaisiin rasioihin kertyy.
    Nykyisin esim. Aino-jäätelö on ihan kätevässä muovirasiassa, johon voi vaikkapa pakastaa marjoja.

    Minä heitän tänään kierrätyskeskuksen pussiin autosta löytyneen vanhan kännykkälaturin ja hands free -laitteen, jotka eivät sovi mihinkään nykyisiin kännyköihin. Noita vanhoja latureita on meillä varmaan jossakin enemmänkin, töissäkin minulla taitaa olla yksi sellainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SER tavaroita aina vaan löytyy :)

      Joo, samalaiseti minulla on jätskilaatikoita varapakasterasioina, joskus jopa ostan jonkun jätskin ihan vain sen rasian vuoksi...

      Poista
  2. Meillä täällä kaikki säilytysrasiat on leivänpäällysmakkaroiden laatikoita. :)

    Multa loppuu poisheitettävät, muutosta on liian lyhyt aika.. ja elämääkin tässä maassa takana uusien tavaroiden keskellä vasta reilu vuosi. Tänään pelastin pari nahistuva porkkanaa ja tein taas sämpylöitä eipä menneet roskiin! Eilen hevosystävä nautti myös muutaman. :)

    VastaaPoista
  3. :)

    Hyvä, että pidät ruokapuolta järjestyksessä. Ymmärrämme kyllä, että varsinaista poisheitettävää ei vuodessa kerry, se vaatii "kymmenien vuosien" keräilyn :)

    VastaaPoista
  4. Ihan totta, olen joskus ajatellut, että pitäisi muuttaa viiden vuoden välein niin huusholliin ei kertyisi niin paljon ylimääräistä tavaraa. Mutta nyt kun on asunut jo 26 vuotta samassa osoitteessa, poisheitettävää löytyisi varmaan koko vuoden 365 päiväksi.
    Mutta eipä sitä kotoaan enää osaa mihinkään lähteäkään;-)

    VastaaPoista