21. helmikuuta 2014

21. Wlan modeemi

Jälleen SER poisheitto. Kuluvalla viikolla vaihdettiin Wlan modeemi uuteen. Kerrankin saman viikon aikana suunnittelen poislaittoa! Ei jää vuodeksi säilytykseen :)
Tilaa tulee yllättävän hyvin: tyhät laatikot= 17x28x16 ja härpäkkeitä pino 21x21x15
Kierrätyskeskukseen. :)

Ihanaa, perjantai. Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. No siinäpä olikin sopivasti ajoitettu modeemin vaihto:-)
    Olen joskus ihmetellyt miten tuollaiset laitteet, pienetkin laitteet on pakattu isoon pahvilaatikkoon, jossa on paljon styroxia tai muuta täytettä. Mutta kai se sillä tavoin sitten pysyy varmasti ehjänä kuljetuksen aikana.
    Minä pysyn itsepintaisesti vaateosastolla. Ruskeat farkut vuosien takaa saavat nyt lähteä. Mietin vielä vähän, menevätkö ne Konttiin vai roskiin...
    Harmin paikka, kun jääkiekon kultahaaveet, jos sellaisia oli, tuli tänään poisheitettyä, mutta kyllä Ruotsi oli selvästi parempi tällä kertaa:-(
    Mutta mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta kaikille!

    VastaaPoista
  2. Jep, ja meillä on vielä tapana säilyttää nämä laatikot. Tänä vuonna tuli kyllä eräänlainen enkka laatikoissa. Tilasin Espritin nettikaupasta yhden naisen puolihameen kokoa 34. Ja se tuli pahvilaatikossa, jonka koko oli : 58x39x15! :D

    Melkein kateeksi käy, kun jaksat pöyhiä sitä vaateosastoa, se puoli on mulla riistäytynyt käsistä.

    Jääkiekkojoukkeelle jäi sentään mitallihaaveet, ei taida paljoa nyt lohduttaa.

    Pian on perjantairuoka aika :) sitä ennen Skypepuhelu :) Viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Hmm, nyt tarttee myöntää etten heittänyt tänään normiroskia lukuunottamatta mitään pois. Tein niin pitkän rullaluistelulenkin, se vei vallan voimat - eli kaloreita on heitetty Lake Miramarin ympäristöön oikein urakalla! :)

    Hannan tavoin multakin löytyisi vaikka ja kuinka vielä(kin) raivattavaa vaatekaapissa, harmikseni hirmuisen pitkällä siellä Suomessa, joten jatkan sitä urakkaa taas seuraavalla Suomen visiiitillä. :)

    Huomenna aamulla voitetaan USA:lta pronssi, on sitten kiva mennä Suomalaisena töihin ensi viikolla!

    ainiin, vai lasketaanko kuolleen hiiren autotallista roskiin siirtäminen poisheitoksi! Yök! Mihinhän tuollainen muuten oikeasti kuuluisi hävittää.. tuskin sekaroskis on kuitenkaan se oikea paikka?

    VastaaPoista
  4. Kalorienpoisheitto hyväksytään - vai mitä Hanna :) Voi rullaluistelukelit, ne on tosiaan kaukana täältä.

    Nyt peukut pystyyn, pronssiottelun alkuun on vielä 2h aikaa!

    En tiedä, miten hiiriä hävitetään. Eiköhän ne kuivu sekaroskissa??? Paras tapa on se, miten siitä pääsee nopeiten eroon :)

    VastaaPoista