6. helmikuuta 2014

6. Kaksi muovimukia

Voin varmaan lakata säilyttämästä näitä, aika rumat, eikä kertaakaan ole käytetty... En ole edes enää varma mistä kisoista nämä ovat jääneet matkaan, epäilen 83 Hobbsin kisoa jenkeissä. Muistini mukaan näissä oli jääteetä, mitä juotiin pillillä. Melkoinen muki, mittasin, yksi litra vettä sinne meni.
Konttipinoon, ja tilaa tulee hyvin: 17x20x10 + kahvojen tila!

4 kommenttia:

  1. Amerikassa kaikki on suurta, muistan kun joskus siellä kävelin metsässä niin mustikkapensaatkin olivat yhtä suuria kuin viinimarjapuskat Suomessa :-)
    Nyt taidan minä peesata myös mukeilla. Olin jo valmiiksi katsonut kolme erilaista mukia, jotka ovat keittiön kaapin ylähyllyllä oleilleet jo pitkään käyttämättömänä ja nyt taidan laittaa ne Konttiin. Tuollaisia kaikenkirjavia mukeja aina jostakin ilmaantuu ja niitä on liikaa.
    Kaipa ne Kontissa sitten heittävät ne roskiin jos kukaan ei niitä halua.

    VastaaPoista
  2. Joo, olen aina ihmetellyt, kun joka paikassa on mukeja, että mihin ne oikein menvät... näköjään Konttiin. Pitäisiköhän tehdä joku nykytaideteos vanhoista mukeista? :D Tai ihan performanssi, missä rikotaan mukeja... taidan olla vähän väsynyt.

    VastaaPoista
  3. Me taas muutettiin ihan väärän kuukauden aikana, mutta täälläkin viime kuussa meni roskiin pari San Diego Zoo - litran juomamukia, olivat olleet vuoden käyttämättä hyllyssä niin saivat kadota. Vain söpön Koala-mukin vielä säästin muistona. :)

    Pakko tosin puolustaa tuota mukien kokoa täällä, kesäsin on niin hillittömän kuuma, että tuollainen litran vesimuki on aivan kätevä vaikkapa autossa mukana. :)

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa mukaan :) olenkin sinua jo vähän kaivannut!

    Mukeja on siis liikaa kaikkialla!

    Varmsti näin on, että kuumuuden vuoksi mukit ovat isoja, ja juoman lisäksi niissä on paljon jäitä, joten sitä juomaa ei oikeasti ole ihan niin hirveesti.

    VastaaPoista