16. helmikuuta 2014

16. Kaiuttimet

Joo tämä on todelleinen moka koko kaiutinostos. Taannoin toivoin ja sain lahjaksi pienet kaiuttimet (10€) ja ajattelin, että ovat kätevät tämän läppärin kanssa. Mutta tosiasiassa kaiuttimista kuuluu huonommin, kuin koneen omista ja lisäksi nuo imevät kaikki mahdolliset häiriöt puhelimista yms. vempaimista. Nyt turhautuneena laitan ne SER - pinoon.
Tilaa tulee aika vähän, 15x8x16 noin, henkistä tilaa enemmän, kun pääsen niistä eroon.

Nämä poisheittojutut ovat kovin muodikkaita, sain  tammikuussa luettavaksi mielenkiitoisen  Hesarin jutun. Tavara päivässä, vuodessa 365. Mun pitää kyllä tunnustaa, että vaikka meillä olisi roinaa vuodeksi, ei energia riittäisi, tällainen kuukauden spurtti on ihan hyvä.

4 kommenttia:

  1. Ihan siistin näköiset kaiuttimet noin päältä katsoen, mutta parasta ne on heittää pois, jos ne eivät ole kelvolliset.
    Otanpa minäkin tänään SER-poisheiton. Vanha radio-kasettinauhuri on ollut käyttämättömänä jo pitkään. Mökillä se on viimeksi palvellut, mutta ei enää oikein toiminut kunnolla, kun antennikin oli irti. Kierrätyskeskukseen siis.
    Tuo Hesarin juttu oli ihan mielenkiintoinen, mutta en minäkään jaksaisi koko vuotta poisheittoja vaikka tavaraa riittäisi.
    Tänä vuonna olen muuten keksinyt toteuttaa poisheittoja " aikaan ja paikkaan sitomattomina" ihan kuten verkko-opiskelua;-) Monimuoto ja etä on nykypäivää....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaude, virtuaalipoisheittoja ;)

      Todellista tavaraa silti lähtee! Tuota SER rompetta tuntuu aina vaan löytyvän.

      Poista
  2. Täällä pois lähti nippu suomenkielisiä aikakausilehtiä, joita edellinen vieraamme meille jätti. Suomessa ko. lehdet olisivat varmaan päätyneet vaan tylsästi roskikseen, mutta täällä niiden arvo on ihan erilainen.. Olinkin tänään Suomalaisen ystävän kanssa sunnuntaisella lenkillä ja vein nipun samalla hänelle luettavaksi! Hyvä kiertämään. :) Miten ihana onkaan välillä lukea omalla äidinkielellään.

    VastaaPoista
  3. Loistava poisheitto :) kierrätys kun on periaatteessa koko tämän jutun idea! Ja näitä poisheittoja saa tehdä ihan suomeksi.

    Aurinkoista viikkoa sinne ja toivotaan, että aurinko suostuisi näyttäytymään täälläkin!

    VastaaPoista