17. helmikuuta 2014

17. Muovipusseja n -kappaletta

Aloittelin tätä poisheittoa jo eilen ja plokkasin perheemme suureelliseksi käyneen muovipussikokoelman. Lajittelin osan poisheitettäväksi ja tänään kävin Fida-kirpputorilla ja he ottivat ilolla ne vastaan. Kuten todettu toisen roska on toisen aarre :)
Tilaa tulee hyvin, ei ehkä ihan niin paljon kuin kuvasta voisi päätellä; 57x57x16. Että mulla on hyvä ekomieli nyt :D

4 kommenttia:

  1. Tuollainen poisheitto, josta on muille hyötyä, on kaikkein paras:-)
    Fida-kirpputorille olen minäkin ajatellut viedä ainakin osan helmikuun poisheitoista.

    "There is no place like home" on minusta ihan hyvä sanonta, vaikka välillä on mukava olla muuallakin. Silti aion heittää pois sellaisen puusta tehdyn, valkeaksi maalatun sisustuskapineen, jossa lukee juuri tuo lause. Sain sen pikkujoululahjaksi eräissä pikkujouluissa viime vuonna. Se on ollut keittiön kaapin päällä siitä asti odottamassa helmikuuta. Se on hyvä esimerkki pikkujoululahjoista joilla ei tee mitään. Mutta onneksi se on puuta, joten sen voi polttaa takassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkujoululahjat ovat usein poisheitettäviä. Hyvä jatkokäyttö turhakkeelle. :) Jännästi sitä nykyään ajattelee joistan tavaroista, että katselen sitä helmikuuhun ja laitan sitten pois.

      Poista
  2. Oi ja voi, pari kunnon suomalaista muovipussia kyllä kelpaisi... :) Mä peesaan, oli pakko kauppareissun jälkeen todeta yhden suomesta (nyt jouluna) mukaan kauppakassien jatkeeksi kulkeneen ah niin hyvan ja toimivan muovipussin tulleen tiensä päähän.. muovikierrätykseen joutui muiden arkisten muoviroskien kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) pistetään korvantaakse...

      Loppuun olet muovikassin käyttänyt, jos se on joululta. Onneksi siellä sentään kierrätetään, hyvä poisheittonen :)

      Poista