9. helmikuuta 2014

9. Lankoja

Viime kesänä sain vanhalta tädiltäni lankoja - paljon. Olen jo ottanut kaikki meille sopivat, mutta vielä on jäljellä 2 muovikassillista - pääasiassa ohutta neulekonelankaa ja ryijylankoja. Ajattelin tarjota niitä Porin seudun materiaalipankkiin Materiaalipankki kierrättää ylijäämämateriaaleja askarteluun ja käsitöihin. Aukioloajat vaan on hankalat, no kait tämä järjestyy.

Tilaa tulee hyvin: 46x26x24 cm. Siis meillä on tavaraa nyt niinpaljon, ettei helmikuu riitä! :D

6 kommenttia:

  1. Tuo onkin hyvä idea viedä sinne materiaalipankkiin. En ole sellaisesta ennen kuullutkaan, kiitos tiedosta:-)
    Minun tämän päiväinen poisheittoni on jumppahäntä. Meillä kun niitä oli ihan kaksi kappaletta, joten annoin toisen Tampereen nuorelle perheelle. Saavat yhdessä jumpata ja leikkiä sillä. Samalla annoin mukaan vähän mehuja ja marjoja pakasteesta, joten sinnekin tuli tilaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, se on joku Eu -rahoitteinen ja siittä oli lehdessä taannoin juttu. Kait ne ottaa pieniäkin määriä tai ei minusta 2 muovikassillista niin kauheen vähän ole. :)

    Tuo onkin hyvä jatkokäyttö jumppahännälle, mun häntäni on vielä työhuoneen pöydällä. Olet tehokkaasti tyhjentänyt pakastinta viikonloppuna.

    VastaaPoista
  3. Mikä ihme on jumppahäntä? :)

    Mä jatkan Suomi-poisheitoilla.. tänään vihdoin luovun kotoa tuomastani lempihuulirasvapurkista, joka on ollut melkeen tyhjä jo kuukausia ja olenkin käyttänyt jo muuta.. Tämä purnukka vaan on jämähtänyt meikkipussiin, kyllä sieltä kerran vielä aina saa ja ko. purkkia ei täältä ole löytynyt. Nyt saa mennä roskiin, elämä jatkuu uuden merkin kanssa. :)

    VastaaPoista
  4. Et siis tiedä, mikä on jumppahäntä! Pistän postiin omani ja minulle tulee tällepäivälle ekstrapoisheitto :)

    Hyvää huulirasvaa on tosiaan vaikea löytää, toivottavasti uusi on vanhaa parempi :)

    VastaaPoista
  5. Jumppahäntä onkin kiva yllätys sinne kauas :-)

    VastaaPoista
  6. Haha, jumppahäntää odotellen siis... :D

    VastaaPoista