23. helmikuuta 2014

23. Vahakankaita

Poisheitto tänään: parit vanhat vahakankaat - roskiin. Jostain kumman syystä ostettuani uuden jemmaan vanhan odottamaan jotain. Kaksi vanhempaa saa lähteä. Kolmas jäi odottamaan vuoroaan, se on melkein uusi, mutta ei enää sovi keittiön väreihin, en osaa päättää mitä sille pitäisi tehdä.

Sitten tein sellaisen kokeilun, nyt käytössä oleva vahakangas "pyörii" pesukoneessa (painomuste paholainen). Jaa'a pitääköhän sitä lähteä huomenna Etolaan? Ei aavistustakaan mikä on lopputulos...

Tilaa tulee taas mukavasti 40x25x5

5 kommenttia:

  1. Minullakin on mökillä vanhoja vahakankaita säästettynä, sitä vaan jotenkin ajattelee, että niitä voisi joskus käyttää johonkin. Olen kyllä joskus leikannutkin niistä jonkun palan johonkin tarpeeseen. Mutta enimmäkseen ne ovat menneet roskiin. Toivottavasti vahakankaasi tulee puhtaana pesukoneesta.
    Minä heitän tänään pois eräistä arpajaisista voittamani kananmunankeittokipon. Se on ihan käyttämätön, pienessä laatikossa, ja siinä on ohjeet miten kananmuna rikotaan siihen kippoon ja miten siihen voi laittaa erilaisia mausteita ym ja sitten kansi päälle ja mikroon. En ole koskaan sitä kokeillut, turvaudun vaan vanhoihin konsteihin munankeittämisessä.
    Mutta koska se on ihan käyttämätön, laitan sen Konttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan kuullutkaan kananmunankeittokiposta :D Kaikenmoisia tavaroita sitä on olemassa. Toivottavasti, joku todellinen uusavuton löytää sen Kontista ja saa hyvän lisän ruokavalioonsa ;) Ymmärrän, että et ole sitä käyttänyt.

      Vahakangas tuli koneesta puhtaana, se oli 40 asteen pesussa, missä ei ollut linkousta ollenkaan. Silitin sen kaksi kertaa kuivumisen aikana ja nyt se on kuin uusi ja "kiiltelee" tuossa pöydällä.

      Poista
  2. Kananmunankeittokipon, olipa sana. Varsinkin kun luin että heittokipan ja mietein et miksi kukaan heittelee kananmunia kotonaan. :D Mullakin olisi sellainen Suomessa, myös täysin käyttämätön (ei ole kattilan voittanutta..) käyppä äiti tekemässä poisheitto! :)

    Mä kävin taas läpi suomalaisia jemmattuja juttuja, ehkä tuollaisen loppuunkäytetyn roll on dödön pitää jo joutaa roskiin... onneksi joulupukki lähetti purkin postissa! Miksihän täällä ei tunneta roll-on deodorantteja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En taida teidän tavaroita ruveta tonkimaan, säästyy poisheitto tulevaisuutteen :)

      Tyhjät purnukat saa / pitää laittaa pois :) Joo, ihan kummallisissa asioissa on suuret kulttuurierot. Esim tavalliset pussilakanat ovat ihan erilaisia, riippuen siitä, missä maassa ne on myynnissä ???

      Poista
    2. Niinpä, onneksi toin viisaasti pussilakanat suomesta... :) koska ei täältä saa!

      Poista