27. helmikuuta 2014

27. Hame-paitis-slipari -setti

Ehdinpä minäkin vaateosastolle poisheittoa etsimään. Pistän Kontti -pinoon (joka on jo todella iso) vanhan puolihameen, paitapuseron ja sliparin. Ne ovat ehjiä, siistejä ja oikeastaan ajattomia, että voisi vielä käyttää. Niissä on vain yksi naisellinen vika: olen kyllästynyt niihin.
Tilaa tulee taas: 32x27x11, menisikö shoppailemaan vaatekauppaan....

5 kommenttia:

  1. Ihan tyylikäs asu, mutta kyllästyminen johonkin vaatteeseen vaan tulee joskus eteen. Ja hyväkuntoiset vaatteet kelpaavat hienosti Konttiin. Sitten joskus sinua vastaan voi kävellä joku sinun entisissä vaatteissasi:-)

    Minulla on kahdeksi viimeiseksi päiväksi säästettynä isokokoiset poisheitot. Tämän päivän heitto on kolme superlonpatjaa. Ne ovat olleet meidän varastossa isossa muovipussissa ja niitä on käytetty kerran pari vuodessa kun on ollut väkeä niin paljon, että sängyt eivät ole riittäneet. Viime jouluna kun ne tuotiin sisään, niistä tuli ihan kummallinen haju. Niitä on yritetty tuulettaa terassilla, mutta haju ei vaan häviä. Vanhojahan ne on, mutta eivät ole aiemmin haisseet. Päätettiin viedä ne kierrätyskeskukseen, kunhan ne vaan saadaan mahtumaan autoon.

    VastaaPoista
  2. Kolme patjaa, se on iso pino :)

    Outo haju on sellainen, mikä tuntuu patjassa ikävältä. Kai niilläkin joku vanhenemisikä on? Onneksi on kierrätyskeskus, sinne on kätevä viedä "ongelma jätteet" - Ajattele, mihin sitä tuollaisetkin laittaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli vielä mileeni, tuollaisen patjan voisi laittaa isoon muovipusiin ja laskea porukalla liukumäkeä :D

      Jos olisi iso mäki ja jos olisi lunta!

      Poista
  3. Suomen poisheitot alkavat löytää tietään loppusijoitukseen... jumppanaru (vai mikä se nyt oli) ja pari suomalaista muovipussia saapui postissa! :D Heitän kuoret pois, eivät sitten jää ensi vuoden helmikuulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne poisheitot lensivätkin pitkälle! Se naru on nimeltään häntä! :D

      Poista