5. helmikuuta 2014

5. Viisi kirjaa

Valitut Palat - kirjavaliot. Mitenkähän tämä poisheitto pitäisi määritellä? Viisi kirjaa, joissa on yhteensä 19 lyhenettyä kirjaa. Vanhoja kirjoja, 1994 näytti olevan vuosi. Nyt vain en osaa päättää, mitä niille teen. Laittaisiko ihan paperiroskiin vai Kontti-pinoon? Jotain tästä tavaramaailmasta pitäisi oikeasti hävittääkin....

Kävi niin tai näin, kirjahyllyyn tuli 14x19x14 cm kokoinen kolo. Mitähän siihen laittaisi? ;)

2 kommenttia:

  1. Voihan olla, että ne kirjat kiinnostavat vielä jotakuta eli Kontti olisi silloin sopiva paikka. Kontti näyttää olevan muuttamassa lähemmäs keskustaa ja sinne kaivataan uutta tavaraa.
    Minä heitän tänään pois kolme toimimatonta taskulamppua, jotka kaapista löysin. Ei auta vaikka vaihtaisi pattereita, ne eivät enää valaise. Eivät kelpaa muuta kuin roskikkseen.
    Muuten, eilinen poisheittoni kävelysauvat eivät mahtuneetkaan meidän roskikseen joten taidan viedä ne kierrätyskeskukseen, sinne tulee kumminkin asiaa muutenkin tämän helmikuun jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä aina yllättyy, mitä toinen on löytänyt kaapeistaan :) Toimimattomilla taskulampuilla ei varmaan ole jatkokäyttöä, saat laittaa roskiin :D

      Kierrätyskeskus ottaa kaikennäköistä vastaan ja kunnostaa ne. Sinne vaan sauvat. Kesällä kun veimme ne muovituolit ja pöydän pois, ajattelimme niitä muovijätteeseen, mutta sanoivat, että koska ne olivat ehjät (muuten vaan kamalat) he pesevät ne ja laittavat myyntiin. En tohtinyt käydä seuraamassa menivätkö kaupaksi. :)

      Kirja ovat konttipinossa, rupesin ajattelemaan, että nuo kirjavaliot olivat aina hyviä kirjoja, niin joku voi ottaa vaikka matkalukemiseksi ja heittää sitten pois.

      Poista