2. helmikuuta 2014

2. Marenkikakku

No, tämä nyt on tällainen pikajuttu, niin eikä mennyt roskiin, meni parempiin suihin. Oli paljon ohjelmaa viikonloppuna, etten oikein muuta ehtinyt. Kaapissa oli marenkikakku, jonka parasta ennen päivä oli just mennyt (31.01.14). Niinpä tein siitä jälkkärin. Marengin päälle vähän vadelmahilloa ja melkein sulaneita mustikoita ja  mausteeksi Advocaat munalikööriä (ja sekin pullo tyhjeni) ja vadelma balsamico kastiketta, nam. Meni herkutteluksi :)

Samalla kyllä katselin jääkaapin sisältöä sillä silmällä ja laitoin pois muutamia juuston kannikoita, mutta ei mtään merkittävää. Yes.
Tilaa tuli 27x27x6cm

2 kommenttia:

  1. Olipa herkullinen poisheitto, ihan tuli vesi kielelle :-)
    Siitä muistinkin, että minullakin on ennen joulua ostettuja marenkeja kaapissa, pitääpä tarkistaa niiden parasta ennen -päivä.
    Minun poisheittoni liittyy eiliseen pyykkikorin hävittämiseen. Muistin, että autotallin nurkassa on toinen sellainen ehjä kori, jonka nyt voin ottaa käyttöön. Siitä korista löytyi yllätyksenä kahdet vanhat luistimien teränsuojukset ja yksi lasten vanha jääpallokypärä, joka oli mennyt ihan lyttyyn.
    Tänään siis heitin pois ne suojukset ja kypärän. Sieltä löytyi toinenkin lasten kypärä, ihan kunnossa oleva, jonka voi säästää tuleville sukupolville.

    VastaaPoista
  2. Elämän jatkokertomus on yllätyksiä täynnä :)''

    Paljon sait tilaa viikonlopun aikana. Kummallisesti noita lastenkamoja edelleen löytyy, vaikka ainakin meillä, he ovat asuneet jo vuosia muualla.

    VastaaPoista