15. helmikuuta 2014

15. Kynttilöitä

Nyt peesaan teitä muita. Flunssa jatkuu ja tuntuu, että ei oikein ajatus / voimat riitä. Pistin joululta jääneitä tuikkuja ja kynttilöitä ulos lyhtyihin palamaan. Pilvisenä päivänä ne näyttävät oikein kauniilta. Pian saakin kerätä lyhydyt varastoon.

Kiertelin myös kotona ja laitoin pois kaikkea pientä roskaa, tilaa ei tule suuresti, mutta näyttää paljon siistimmältä :) Nyt herkuttelmaan ruoka poisheitolla, mustikkamansikkasoppaa ja riisipuuroa! nam.

4 kommenttia:

  1. Ruokapoisheitto on oikein mukava silloin kun ruoka syödään pois:-)
    Minulla on kirjapoisheitto vielä käyttämättä, joten nyt heitän pois kaksi Laila Hietamiehen kirjaa, jotka olen muistaakseni lukenut joskus 20 vuotta sitten mutta ei ole kyllä aikomustakaan lukea niitä uudestaan. Kirjailijakin on sen jälkeen vaihtanut sukunimensä Hirvisaareksi. Laitan kirjat Konttiin, jospa niille vielä lukija löytyisi. Aika mukavasti tuo Konttiin menevä pussukka kasvaa...

    VastaaPoista
  2. Laila Hietaniemen kirjoja olen minäkin lukenut ja todennut saman, että niitä ei lue toiseen kertaan, Mutta varmasti kirjat löytävät uuden omistajan, niin suosittu Hirvisaari on..

    Kirjapoisheitoista tule hyvin tilaa.

    Hyvä Suomen hiihtäjänaiset, heittivät pajon hikipisaroita pois! Onnea!

    VastaaPoista
  3. Mä vaihdoin hammasharjat ja hiusharjan, pois lähti vanhat mutta uudet tuli tilalle. :) Inventaarion koki myös shampoot ja saippuat!

    Hyvä Suomii!! :)

    VastaaPoista
  4. Elämä pysyy balanssissa, kun aina pistää jotain vanhaa pois kun uutta tulee tilalle :)

    Hyvä, hyvä :)

    VastaaPoista