20. helmikuuta 2014

20. Mollamaija ja käsinukke

Tänään kävin leluosastolla ja poisheitettäväksi valikoituivat mollamaija ja käsinukke. Katsotaan nyt saako ne heittää Kontti-pinoon vai pitääkö niitä ruveta postittelemaan :)
Tuo käsinukke taitaa olla ihan lapsen kätösten askartelema...

Tilaa tulee 45x10x15 noin :)

4 kommenttia:

  1. Nuo lelut herättävät varmaan nostalgisia tuntoja, saa nähdä saatko luvan heittää ne pois:-)
    Minä jatkan vaatetusosastolla: nyt lähtee kaksi paitapuseroa. Toinen niistä menee roskikseen, toinen hyväkuntoinen, mutta liian pieni, menee Konttiin. Miten ne vaatteet aina toisinaan kutistuvat pesussa...

    VastaaPoista
  2. Onneksi on kontti :) minne voi laittaa kutistuneet vatteet. Ja sitte sellaiset heräteostokset, mitkä on ihan ok, mutta ei vaan sovi minkään vaatteen kanssa.

    Tänään oli muuten "oikea" pehmolelujen poisheittopäivä... katselin naisten taitoluistelun finaalia ja siellä jäälle heitettiin paljon pehmoja :)

    VastaaPoista
  3. Leluille poisheitto-lupa on myönnetty. ;) väittäisin tehneeni tuon käsinuken muuten. Ne 'arvokkaimmat' kaverit ovat visusti jo omassa kodissa. :)

    Mä huomasin aamusella töihin lähtiessäni, että banaanit (3kpl) olivat jo sen verran mustuneita ettei niitä meillä olisi huomenna enää kukaan syönyt (vaikka ihan syötäviä ovat). Otin kaikki mukaani töihin, yhden söin eväänä ja kaksi tiputin matkalla kodittomille. Kävelen päivittäin läpi sen kurjuuden, jota täällä keskustassa varsinkin näkee. Toivottavasti joku niistä nukkuvista nyt herää ja saa makoisan aamiaisen! Jätin banaanini siis vain esille, nopeat syövät banaanin. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) niin luulen, että käsinukke on sinun tekemä. no, pois menee.

    Todella ystävällinen poisheitto, toivottavasti joku tuli onnelliseksi.

    VastaaPoista