28. helmikuuta 2013

28. Remy Martin - pullo (tyhjä:)

Niin se helmikuu 2013 vierähti, tänään on viimeinen poisheitto.

Pistetäänpä pois vähän "parempaa" tavaraa. Remy Martin, Fine Champange Cognac, Reserve Exclusive. VSOP  Riche & Ambre. Tämä tyhjä pullo on ollut meillä jo vaikka ja kuinka kauan. Oli kuulemma niin hyvää konjakkia, että tyhjäpuollokin kannattaa säästää. Nyt sain luvan laittaa sen pois.

Nyt on aika päättää nämä poisheitot tältä erää. - siivous jatkuu, kesällä pitää mennä varastoon... Jos lukijasta on tuntunut, että tänä vuonna ehdin siivota paljon, tunne on oikea, vuorotteluvapaa mahdollisti siivousinnon valloilleen päästämisen. Huomaan myös oppineeni, enää en säästele tavaroita -> siivottavaa on entistä vähemmän.

Kiitokset lukijoille, joita on poikennut täällä, Erityskiitokset Hannalle, joka on tehnyt tästä siivouskuusta hauskan. Kiitokset myös Raijalle, joka uskollisesti vahtii, ettei mitään "arvokasta" tuhota :) Toiset pitävät joukkueliikunnasta, minulle sopii tällainen ryhmäsiivous :D

Nyt tämä blogi vaikenee ja herää sitten aikanaan uudelleen.

5 kommenttia:

  1. :) ensi vuonna olen taas poisheittelijoiden mukana. Uutta luodessa ei ollut mitaan mista eroon olisi halunnut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tervetuloa ensivuonna. Nauti nyt siitä, että tilanne on sellainen ettei ole mitään poislaitettavaa :D Se on luksusta jos mikä!

      Poista
  2. Sinulla olikin komea lopetus helmikuulle, hieno konjakkipullo.
    Minä tyydyn vähän arkisempaan eli yhdet vanhat talvikengät menevät roskikseen.
    Kiitokset Kirstille tästä hauskasta ideasta, on taas ollut kivaa olla mukana. Jos olisi ollut enemmän aikaa olisin varmaan löytänyt kaapeista vielä paljon poisheitettävää. Keväämmällä ilmojen lämmettyä olen suunnitellut autotallin ja varaston jonkin asteista siivousta. Laskelmieni mukaan minulta jäi lomareissun vuoksi viisi poisheittoa väliin, mutta teen ne kyllä vielä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olikin niin keväinen päivä, että talvitamineista voi jo luopua ;)

      Varastosta varmaan tulee kepeästi viisi posiheittoa, niin tehtävä 2013 on suoritettu ;)

      Tuhannet kiitokset sinulle mukavasta seurasta:)!!

      Poista
  3. Tänään hoidin homman loppuun.
    Tarkistin, että kaikki poistot poistuvat oikeasti.
    * Vein Kontti-tavarat konttiin
    * Koristelautaset siirtyivät pientä maksua vastaan seuraavalle omistajalle. Rahan laitan lyhentämättömänä Pelastuarmeijan pataan.
    *SER tavaran vein kierrätyskeskukseen ja sain ihan huippupalvelua. Kiharrin kädessäni "luistelin" jäisellä pihalla ja kierrätyskeskuksen mies tuli puoliväliin pihaa vastaan ja vei SER-roskani perille. :) Maailmassa on oikeasti vielä ystävällisyyttä ja huomaavaisuutta :)

    VastaaPoista