15. helmikuuta 2013

15. Kaksi tikkaria

Siivosin kodinhoitohuoneen kolme kaappia, khh  remontti tehtiin syksyllä 2009. Sen jälkeen en ole näitä kaappeja siivoillut. Saalis jäi sangen pieneksi: 22x15x20 cm pino. Olen ylpeä itsestäni :D

Roskiin menee: muutama muovirasia, pari muovipulloa, punaruudullinen styroksalusta, banaanijugurttipurkki täynnä pussinsulkijoita, vuodelta x ? :) Löytyipä sieltä pari häätikkaria viimesyksyltä, ne taidan nautiskella pois kuljeksimasta.

Makeaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Nyt kävi niin että meni eilen illalla bileet niin pitkiksi että bloggaaminen jäi;-)
    Mutta koruja etsiessäni löysin siltäkin osastolta poisheitettävää.
    No ei sentään arvometalleja, vaan parit rihkamakorvikset joita en voi käyttää kun niistä korvalehdet tulehtuu ja jokin pariton korvis sekä halpisrannekoru, joka oli poikki.
    Enpä olisi arvannut että koruistakin löytyy poisheitettävää.
    Ja jäi sinne vielä vastaisuuden varaltakin epämääräisiä helyjä;-)

    VastaaPoista
  2. Olipa muuten hyvännäköisiä tikkareita, maistuivatko makealta?
    Makeata viikonloppua edelleen:-)

    VastaaPoista
  3. Ilmeisen hauskat bileet, hienoa :)

    Yllättävistä paikoista löydät poistettavia :) Koruihin liittyy usein myös muistoja ja niitä on siksi vaikeaa laittaa pois, ainakin minusta...pitääpä joskus tutkia, kyllä meilläkin on kaikenlaista korulaatikossa :)

    Jep, tikkari oli hyvä ja makea, just sellainen kun piparminttukarkin kuuluukin olla. Tosin niin makea, että toinen odottaa vielä syömistä, mutta eiköhän sen ehdi vielä syödä ennen kuunloppua :)

    VastaaPoista