3. helmikuuta 2013

3. Blossa 12

Sunnuntaina ei nyt oikein ehtinyt siivoamaan. Pikapoisheitto siis.
Olimme ulkoilemassa jäällä. Aurinko paistoi ajoin, mutta aika kova viima oli. Kotona lämmitin joulusta jääneen glögin lopun :) Nam.

Pullo ja sisältö häipyivät.
Blossa on ruotsalainen vuosiglögi.

2 kommenttia:

  1. Olikin varmaan hyvänmakuinen poisheitto, kuten minullakin tänään.
    Oli nimittäin nuorisoa käymässä ja kyselivät vieläkö minulla on sitä hyvää vadelmahilloa jota olen heille aina välillä antanut. No, hilloa ei jääkaapista löytynyt mutta pakastimesta löytyi useampi rasia toissakesäisiä vadelmia, oikein hyviä vielä. Niistäpä siis tehtiin ensin maistuva jälkiruoka, kauramurupaistos ja loput laitoin kattilaan ja keitin hillosokerin kanssa hilloksi. Kaksi komeaa purkkia tuli hilloa ihan käden käänteessä nuorisolle kotiinviemisiksi kun lähtivät Tampereelle.
    Ja lisäksi suut makeaksi ja kaikille iloinen mieli :-)
    Samalla päätin että sulatan lähipäivinä pakastimen (täytyy tunnustaa että minulla on kaksi pakastinta, kun olen sellainen mrrjarohmu) ja inventoin sisältöä. Pitäisi varmaan ahkeroida marjojen syömisessä kun alkaa jo kevät lähestyä...

    VastaaPoista
  2. Oi vadelmahillo on hyvää, se ihana tuoksu :D Onnelista nuorisoa sulla, kun saivat noin hyvät kotiinviemiset.

    Teen muuten sellaista "pika"hilloa, en käytä hillosokeria vaan hyytelösokeria. Se pitää kyllä syödä nopsaan (= alle viikossa), koska siinä ei ole säilöntäaineita.

    Joo, samoin. Olen odotellut kunnon pakkasia, että saisi sulattaa ja inventoida pakastimen.

    VastaaPoista