10. helmikuuta 2013

10. Kiharrin

Taas kiharrin o.O
Luulin, että tätä poisheitettävää SER- tavaraa ei enää löytyisi meidän huushollista, mutta ei, vielä (ainakin) yksi kiharrin löytyi. Olen näköjään jemmaillut niitä vaikka minne. No tämä lähtee ensitilassa kohti lajittelukeskusta, eikös siellä oteta vastaan tätä Sähkö- ja elektoniikkaromua.

Aikas kehittävää tämä poisheittotouhu, olen jo oppinut uuden terminkin :)


3 kommenttia:

  1. Olipa sattuma, että minullakin oli tänään SER-poisheitto;-)
    Aamupäivällä aloin penkoa yhtä kirjoituspöydän laatikkoa ja löysin sieltä kolme vanhaa kännykkää. Luin hiljattain jostakin lehdestä, että suurin osa suomalaisten vanhoista kännyköistä on piirongin laatIkossa. Juuri niin oli minullakin. Nyt päätin niistä luopua ja viedä ne kierrätyskeskukseen. Aika uskomattomalta tuntuu että niistä voidaan purkaa osia jatkokäyttöön.
    Puretaankohan sinun kihartimesikin osiin jossakin vielä...

    VastaaPoista
  2. Mahtaaako sellaisessa muovihimpula kihartimessa, mitään talteenotettavaa olla? Epäilen.

    Ihan oikeesti, saat laitettua vanhoja kännyköitä pois? Nostan hattua! Meidän laatikoissakin on vanhoja kännyköitä, mutta ei niistä nyt vielä voi luopua ;) jatkossakin on serriä poisheitettävää. Antaa niiden nyt hautua, vielä ainakin parivuotta :D

    VastaaPoista
  3. No todellisuudessa siinä kävi niin että heitin pois vain kaksi kännykkää. Päätin kuitenkin säästää ekan kännykkäni ihan vaan muistoksi:-)

    VastaaPoista