2. helmikuuta 2013

2. Paperitavaraa

Etsin korttilaatikosta ystävänpäiväkortteja. Olen varma , että olen osanut niitä jo. (Periaatteessa, en kannata tätä jenkkiläisten ystävänpäivä kohistusta, mutta parille ystävälle lahetän joka vuosi kortin :)

Laatikko pursuili erilaista paperitavaraa, paperikasseja, kiiltokuvia, kortteja, joulujuttuja, lahjapaperia. Aloitin siivouksen. Löysin mm. kolme arkkia postimerkkjä, A5 kirjekuoria, joita tämän tästä kaipaan. En myöskään muistanut omistavani kahdet vesivärit ja kahdet väriliidut, joista toiset ostin viime syksynä, kun en muistanut näitä olemassa olevia.... jep aika siivota.

Poisheitettäviäkin löytyi: 37x40x9cm pino. Roskiin meni ruttaantuneita koristenauhoja, lahjapaperinpaloja, muovikasseja, Halloween kukkakoriste (?) ja oudoin on Volo aVela International Gliding Club - VIP seminaarikutsu 22 - 23.9 90... olisi ollut ilmainen buffet tarjoilukin :)

Niin ja niitä ystävänpäiväkortteja ei löytynyt, pitäisikö ottaa vesivärit käyttöön ja tehdä itse :)

6 kommenttia:

  1. Tuosta ankarasta vaatehuoneprojektista huolimatta löytyi vielä yksi rikki kulunut pyjama, jonka tänään vasta heitin pois. Olin sen aiemmin säästänyt kun en ollut huomannut reikiä pyjamahousujen takamuksissa ;-)
    Ja sen yhden ennen joulua Konttiin viemättä jääneen vaatepussin nostin jo auton takakonttiin niin että ensi viikolla voin sitten ajella jonakin päivänä viemään sen jospa siellä jo olisi tilaa;-)

    VastaaPoista
  2. Niin ja tuosta sinun paperiosastopoisheitostasi sain idean tuleville päiville: kirjoituspöytäni alimmassa laatikossa on vaikka mitä paperitavaraa....

    VastaaPoista
  3. Aina vaan löytyy poislaitettavaa :) Voisin puolestani käyttää ideaasi rikinäisistä vaatteista ... niitä on.

    VastaaPoista
  4. Niin ja piti vielä kirjoittaa, peffasta kulunut pyjama ;=D .... vaudikasta lauantaiehtoota.......

    VastaaPoista
  5. Suomessa ei tiedetakkaan tasta Valentine's day kraasan maarasta mita taalla on.. :) Olisi paljon pois heitettavaa turhaa tavaraa kaupat pullollaan..

    Heitin pois paljon hikipisaroita aamulenkilla. :D muuta en tanaan keksi.

    VastaaPoista
  6. Hikipisarat ovat aina hyväksyttäviä :D

    VastaaPoista