16. helmikuuta 2013

16. Takkipuku

Tänään Kontti -pinoon menee vanha bees/ tweed -takkipuku, täytti juuri 12v. (pian murkku ;) Olen sitä säästellyt, mutta en käyttänyt. Nyt se vaan lähtee. Samalla pistän muutakin jäänteitä.

Tilaa tulee siis ainakin takkipuvun verran
Miten ihmeessä näitä vaatteita tosiaan on näin paljon, vaatteita joita ei käytä, mutta ei voi laittaa poiskaan???

PS. Toivottavasti Kontti jo ottaa vataan näitä naisten vaatteita.

2 kommenttia:

  1. Tuota samaa asiaa minä ihmettelin marras-joulukuussa. Oli tosi vaikeaa luopua 10 - 15 vuotta vanhoista, periaatteessa hyvistä vaatteista, joita ei kuitenkaan enää käyttänyt. Siinä huomasi samalla sen miten muoti oli muuttunut: jakkupuvuissa ja housupuvuissa jakut oli liian suuria ja housut liian pieniä. Housujen kiristäminen vyötäröltä johtui kuitenkin oman vyötärön laajennuksesta;-)

    Minun tämän päivän poisheittoni toi mieleen surullisen asian viime kesältä: meidän 14-vuotias Eetu-kissamme siirtyi kissojen taivaaseen. Tänään löysin Eetun vanhan mustan fleecepeiton, joka oli täynnä kissankarvoja ja punaiset nahkavaljaat autotallista.
    Roskikseen heitin ne haikein mielin... Kaikki muut Eetun tarvikkeet olinkin jo hävittänyt tai antanut pois jo aiemmin.


    VastaaPoista
  2. Voi Eetu-kissasta on puhuttu täälläkin. :'( Lemmikistä luopuminen vasta haikeaa on, pitkäikäinen Eetu kyllä oli - 14 vuotta - muistot säilyvät.

    Alan myös ymmärtää sitä, kun sanoit, että se vaatehuoneen remontti oli ankara. Pitäisi aloittaa sama perusteellinen siivous - käytännössä mulla on yksi kaapillinen vaatteita, joita säilytän, mutta en käytä :)

    VastaaPoista