5. helmikuuta 2013

5. Bittejä n kpl

Siivosin koneeni kuvakansiot tänään. Hävitin siis bittejä n kpl = 191 kuvaa / kohdetta oli roskakorissa kun tyhjensin sen.
Koko iltapäivän olen tuhonnut ja varmuuskopioinut kuvatiedostoja. Ulkoiselle kovalevylle siirtyivät kopiot vuoden 2012 kuvista (2525 kpl + 8 pikkuvideota :)

2 kommenttia:

  1. Tuo bittisiivous olisi kyllä minullakin tosi aiheellinen, mutta aina vaan tuntuu että ei ole aikaa...Viime viikolla törmäsin juuri siihen kun piti tietokoneen kiintolevyä siivota kun kone vaihdettiin toiseen.
    Sinulla tuntuu olevan kuvat hyvässä järjestyksessä.

    Minulla tuli tänä iltana mieleen että nyt pitäisi olla jotakin isokokoista poisheitettävää kun huomenaamuna tulee roskisauto ja roskis näytti olevan puolityhjä. No löytyihän sitä: autotallin nurkasta löytyi isoja erimuotoisia styroxpaloja, joita on ollut erilaisten laitteiden pakkauksissa täytteenä. Niistähän se roskis täyttyi helposti. Samasta nurkasta löytyi yhdet vanhat lenkkarit, kenen lienee, mutta nyt ne ovat roskiksessa.

    VastaaPoista
  2. Jep, yritän pitää kuvat järjestyksessä ja varmuuskopiot kunnossa. Otan niin paljon kuvia, että muuten sotkeudun niihin, jos en käy läpi kuluneen vuoden satoa ja tee kopioita. Olisi katastrofi, jos ne katoaisivat, kaikki kuvat vuodesta 2003. Itseasiassa tänään mietin pitäisikö hankkia vielä toinen levyasema varmuus, varmuuskopioita varten.

    Olet optimisti kun näet roskiksen puolityhjänä ;) eikös se niin mene. Kummasti sitä löytyy poislaitettavaa, kun vaan tarttuu toimeen. Toivottavasti kukaan ei ala kyselemään lenkkareiden perään. :D

    VastaaPoista