9. helmikuuta 2013

9. Rikkinäisiä vaatteita 8 kpl

Nämä ovat niitä lempivaatteita, teepaitoja, yöpaitoja yms perusvaatetta. Ne eivät purista, kirstä tai kutita, ne ovat ihania pitää ja ovat jo muotoutuneet oikeanmalliseksi. Joka kerta kun sellasien vatteen vetää pesun jälkeen päälleen ajattelee: tämän jälkeen laitan tämän roskiin. Eikä vaan laita.

Nyt laitan 8 kpl - osasta otan vielä ehjät palat rievuiksi, jotta voin muistella :)


2 kommenttia:

  1. Juuri sellaisia vaatteita löysin minäkin vaatehuoneestani ennen joulua vaatehuoneremontin yhteydessä. Teepaidoista sai joitakin rättejä mutta muuten meni roskiin.
    Minä heitin tänään roskiin autotallin nurkassa vuosikausia olleet maalivahdin polvisuojukset. Ne ovat siellä olleet ainakin 10 vuotta enkä tiedä miksi ne olivat meillä kun ei ole koskaan kukaan pelannut maalivahdin paikalla. Ihan risatkin olivat ja sain luvan heittää ne pois. Isokokoiset olivat eli tyhjää tilaa tuli reilusti.
    Eipä sitä koskaan tiedä mitä nurkista löytyy;-)

    VastaaPoista
  2. Ehkä teiltä joku on haaveillut maalivahdin urasta :)
    Totta, ei koskaan tiedä mitä löytää kun avaa kotonaan silmät ;)

    Rakkaista vaatteista luopuminen on yllättävän kova paikka...

    Tänään tuli muitakin poisheittoja. Pöytää kattaessani rikoin yhden kristallilasin, se vaan kaatui ja kilhti ja puolet oli pois :(

    Ja myöhemmin illalla rakas puolisoni antoi pois viisi (5!) lennokkilehteä (4 ja 5 /1990, 1/1991, 6/1994 ja 5/1995) Menivät parempaan kotiin, kuitenkin pois meiltä :)

    VastaaPoista