11. helmikuuta 2013

11. Kolme koristelautasta

Tämän päivän todellinen poisheitto on ollut lukematon määrä hikipisaroita, ensin lumitöitä ja sitten hiihtolenkki. Lumi oli niin ihan pehmeää, valkoista, puhdasta, mutta äh, niin raskasta hiihtää...

Niipä viimeisellä voimillani tyydyn tällaiseen helppoon poisheittoon: kolme koristelautasta. En muista mistä ja koska  ne on meille tulleet. Eivät ole löytäneet paikkaansa, vaan niitä on siirrelty kaapista toiseen. Nämä saattavat olla ihan arvokkaatkin, takana lukee A.Alariesto, numerot 11, 12, 13 Arabia 1981 (Tyttären syntymävuosi, pitäisikö ne sitävarten säästää???)
No, anyway, ajattelin ne laittaa Kontti -pinoon, jos muita ratkaisuja ei tule. Tilaa tulee vähän lautasen halkaisia on 12cm ja pinon korkeus 3,5 cm.

Parempaan en tänään kykene :)

5 kommenttia:

  1. Nuo koristelautasesi voivat olla jollekin keräilytavaraa.

    Minulla on ihan pienikokoinen poisheitto: käyntikortteja, omia siis. Niitä löytyi sekä kotoa että töistä. Niissä on vanha puhelinnumero, joten roskikseen ne menevät. Uusia minulla ei olekaan mutta enpä tällä hetkellä koe sellaisia tarvitsevani.

    Niin, ja ne hikipisarat lisäksi: hiihtokeli on tosi raskas;-)

    VastaaPoista
  2. Joo, sitä minäkin ajattelin,toivottavasti jollekin kelpaavat, ihmiset keräävät kaikkea kummaa ;)

    Poisheittosi oli pienikokoinen, mutta kappalemäärä oli varmaan iso. Minun ei koskaan tule käytettyä sadasta kortista kuin korkeintaan puolet, ennen kuin jokin tieto muuttuu.

    Niin, oli, en ole vieläkään kunnolla elpynyt, siitä lenkistä :)

    VastaaPoista
  3. Tänään mäkin voin liittyä joukkoon.. purimme vihdoin tänään Suomesta tulleen lentorahdin pahvilaatikot. Laatikot kyllä säästimme, kuulemma tulemme joskus takaisinkin. :) Mutta hämmästyin laatikoita purkaessani miten kamalan paljon paperia se pakkaaja (emme siis ole itse saaneet näitä laatikoita pakata) onkaan käyttänyt! Toisaalta mikään ei ollut rikki, ei astioista eikä elektroniikastakaan joten pointsit siittä. Mutta paperia lensi roskiin niin tajuttomasti, etten uskoisi sen edes mahtuvan takaisin noihin 10 pahvilaatikkoon! :o Joku päiväkoti olisi saanut vaikka kuinka ja paljon askartelutavaraa, jos tietäisi minne viedä. :)

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa taas mukaan:) Oli varmaan kivaa saada omat tavarat esiin :)

    10 pahvilaatikollista on aika paljon, sitä saa jo hetken kantaa roskiseenkin.


    VastaaPoista
  5. Yllättävä käänne, koristelautaset löysivät jo uuden kodin :) Hanna arvasi oikein, ne ovat keräilytavaraa.

    Katjalle terveisiä!

    VastaaPoista