28. helmikuuta 2011

28. I.L.Ruffino -punaviinipullo

2011 Heitä pois helmikuu päättyy tänään, kaivoin varaston kätköistä lähes 30 vuotta vanhan viinipullon (tyhjän). Jostain syystä sitä on säilytetty tänne asti, olen tuonut sen 1982 ensimmäiseltä purjelentokisamatkalta Italiasta. Varmaan tuo kaunis kori ja pullon muoto on ollut valinnan (ja säilytyksen) syy. Ei mitään mielikuvaa, onko viini ollut hyvää?? Nyt pullo menee lasiroskiin
Nyt on aika kiittää Hannaa ja Raijaa poisheittokokemusten jakamisesta ja muita lukijoita muuten vaan :) Teidän kaikkien ansiosta helmikuu on mennyt nopsaan ja huusholliakin on tullut siivottua, laskeskelin, että noin kuutio tyhjää tilaa tuli.

Yhtään uutta tavaraa ei helmikuussa ole taloomme tullut, mutta paljon täällä silti näyttää olevan roinaa. Ihmettelen voisiko tätä jatkaa kokonaisen vuoden?

Tavataan taas helmikuussa 2012!

3 kommenttia:

  1. Osallistunpa minäkin vielä viimeisenä päivänä, vaikka viikko jäi väliin.
    Laitoin kirpputoripussiin pinkinvärisen jakkupuvun, joka on tosi vanha, mutta aivan hyväkuntoinen. Se on aikoinaan ollut parempana pukuna, muun muassa sylikummina olen kauan sitten ollut siinä puvussa. Nyt kun kyseinen kummilapsi pääsee tänä keväänä ylioppilaaksi, niin jopa on aika heittää se pois. Kehtaako sitä tunnustaakaan omistavansa niin vanhoja vaatteita. Enpä sitä vuosikausiin ole enää pitänyt, mutten ole poiskaan malttanut heittää. Eilen uutisissa puhuttiin kirpputoreista ja joku tyttö siellä sanoi, että jos hänellä on jokin vaate, jota ei ole käyttänyt puoleen vuoteen, niin hän vie sen kirpputorille. Sillä periaatteella vaatehuoneessani kävisi todellinen kato.

    Kiitokset Kirstille hienosta ideasta ja innostamisesta! Ja Raijalle myös "poisheittoseurasta" :-)
    Taidan jatkaa tätä vielä epävirallisesti ensi viikollakin, kun on kerran päässyt vauhtiin ;-)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa, hyvin vielä ehtii. Tuon pinkinvärisen jakkupuvun poisheitto vaatii varmasti paljon :) Minulla olisi samaan kategoriaan kuuluvia vaatteita, joita säilytän muistoina?? Pitää jo aloittaa henkinen valmistautuminen ensivuoteen.

    PS. Saatiin sentään yksi hiihdon mm-kisamitalli naisilta tämänkin helmikuun aikana. Hyvä naiset, eritysesti Kaisa!

    VastaaPoista
  3. Minäkin osallistuin haasteeseen vielä viimeisenä päivänä. :) Kävimme mieheni kanssa hieman läpi varastoa jossa säilytämme minun hevosteluvaatteita ja miehen autonkorjausvaatteita - löytyipä pari sellaista vaatetta mitä kumpikaan ei tunnustanut omakseen. :) Ne lähtivät roskiin (ovat jo niin huonokuntoisiaja haisevatkin pahalle, eli roskiin surutta). :)

    Mukava helmikuu, ensi vuonna uudelleen? :) Kivoja ideoita poisheittämiseen tuli sekä äidiltä että Hannalta. :) Palataan asiaan ensi helmikuussa!

    VastaaPoista