16. helmikuuta 2011

16. Aikakauslehtiä 18 cm pino

Nyt lähtee 18 cm pino aikauslehtiä: Clorian antiikki (se aiemmin mainittu 2010 vuosikerta) Juoksijoita ja Hiihtäjiä, Sportteja vuodelta 08. Loput taitavat ollakin tyttären poisheittoja, ne ovat Villivarsoja, Hevoshulluja yms. ne on plokattu jo syksyllä ja nyt vasta olen niitä oikasti viemässä pois :) SPR:n kontiin nämä vien, toivottavasti ne ottavat? Tämä oli nyt tällainen äiti-tytär poisheitto ;)

Piti oikein wikipediasta katsoa mitä tarkalleenottaen sana aikauslehti tarkoittaa ;)
http://fi.wikipedia.org/wiki/Aikakauslehti

3 kommenttia:

  1. Lehtiä kyllä kertyy nurkkiin ihan mahdottomasti eikä niitä ensin malta heittää pois. Vanhoja käsityölehtiä säilytän edelleen, niistä tulee nostalginen tunnelma, mutta muita lehtiä pitäisikin taas hävittää.
    Minä heitin tänään pois CD:n tai voiko sitä poisheitoksi kelpuuttaa, kun lähetin sen postitse kummitytölleni. Annoin hänelle joululahjaksi lipun musikaalia katsomaan, olimme siellä tammikuussa. Lisäksi lupasin vielä jälkeenpäin lähettää hänelle kopion musikaalin CD:stä, joka minulla oli. Nyt sain toimeksi viedä se postiin. Toivottavasti se piristää häntä ylioppilaskirjoituksiin valmistautuessaan.
    Musikaali on muuten Les Miserables....aivan ihana musiikki:-)
    Ja sitten menenkin siivoamaan keittiön pöydältä taas muutaman päivän sanomalehdet jätepaperiin...

    VastaaPoista
  2. Jee, mun ei siis tänään tarvitse heittää mitään pois! Nuo Villivarsat & Hevoshullut tuntuvat edelleen sydämessä. ;) Vaikka parhaat päältä säästettiinkin, toivottavasti joku nuori hevostyttö saa niistä iloa itselleen. :)

    VastaaPoista
  3. Niinpä Raija, teit aika urakan syksyllä :)

    Hannan poisheitto kelpuutetaan :) hyvien suhteiden pitäminen kummityttöihin on tärkeää. (No, nyt tuli vähän huono omatunto)

    Tätä poisheittofilosofiaa voisi hyvin laajentaa hoitamattomien asioiden tekemiseen, sekin virkistää mieltä kummasti, kun saa jonkun pienen roikkuvan asian pois päiväjärjestyksestä.

    VastaaPoista