11. helmikuuta 2011

11. Hiussolkia 8 kpl

Kaapissani on ollut jo parivuotta pieni pahvilaatikko. Rempan aikana keräsin sinne kaikkea pientä. Mitään en ole kaivannut, nyt "silmät kiinni" ja roinat pois tästä talosta:
Kirpparille:
pieni peili, hiuspanta ja KAHDEKSAN hiussolkea! Osassa oli vielä hintalappu! Silloin kun minulla oli pitkät hiukset, minulla oli melkein pakkomielle ostaa hiussolkia! ;)
Roskiin:
4 paperipalaa, 2 hiuspantaa, 2 pientä tyhjää purkkia, 1 lumene näytepakkaus, 4 loppuunkäytettyä hiuslenkkiä, 2 luomiväripurkkia, 3 kuivunutta kumilenkkiä, 1 meikkisuti, 2 huuleten rajauskynää, 1 kynä ja suihkumyssy......

Kaikkea sitä säilyttää ;), niin ja vein kyllä osan tavaroista jatkosäilytykseen.

5 kommenttia:

  1. Kaikenlaista pientä (ja isoakin) tavaraa sitä kertyy. Meikkipussin sisältöä minullakin on vielä tulossa joku päivä poisheittoon...

    Mutta tänään heitin pois joulutähden, joka on näihin päiviin asti ollut aivan hyväkuntoinen ja siksi on saanut olla rauhassa. Nyt se kuitenkin alkoi näyttää jotenkin ankealta ja sai siksi lähteä. Ehkäpä tuo aurinko toi sen verran kevään tunnetta, että joulukukastakin halusi jo päästä eroon.

    Ja toinenkin poisheitto tuli: imuroidessa meni aika monta pölyhiukkasta;-)

    VastaaPoista
  2. Huomenna vielä kimppu keltaisia tulppaaneja, niin saa vielä keväisemmän tunnelman :)

    Joulutähti on tosiaan niin jouluun sidottu kukka, että ainakin minun silmissä se alkaa näihin aikoihin näyttämään joulukoristeelta.

    Ihanaa viikonloppu alkamssa :)

    VastaaPoista
  3. Huomio!
    Taidamme olla ihan trendien huipulla ;)

    Talouselämän 11.2. numerossa Tänään palstalla oli Taru Taipaleen kirjoittaman juttu, Professional organizers -ammattikunnasta :)
    Tässä pari lainausta:
    * Nykyään tarvitaan ihmisiä, jotka ammatikseen järjestävät muiden ihmisten tavaroita
    * Suomessa tilanne on krittinen, kotien lisäksi on miljoona kesämökkiä, joissa on latoja ja varastoja täynnä turhaa tavaraa.
    * Tavarapaljous vie valtavasti energiaa ja elämäniloa.
    * Ihmisten pitäisi panna toisesta päästä tavaroista pois. Jos osta alennusmyynnistä jotain, niin vastaava vanha pois

    mitäs me, organiseeraajat ;)

    VastaaPoista
  4. Joo, se on kuulemma nyt muotia muuallakin ;-)
    Näin hiljattain sattumalta, kun tv:ssä haastateltiin naista, joka oli ryhtynyt yrittäjäksi, juuri profesional organizeriksi. Nyt niitä näyttää olevan jo monta sellaista yrittäjää Suomessa. Aika kummallista, miten joku voi mennä toisen huusholliin heittämään tavaraa pois.
    Mutta me teemme sitä ihan itse ja olemme siis ajan hermolla ;-)

    VastaaPoista
  5. Apua, mä en ainakaan päästä ketään meidän ovesta sisään... :D Nimittäin saan jo pitää varani, ettei mies heittele sellaisia tavaroita pois joista en ole vielä valmis luopumaan. :D

    Mäkin heittelin tuossa muutama viikko sitten meikkejä (vanhoja sellaisia) roskiin, taisi olla tammikuun aikana. Mutta koska tähän päivään en "ehtinyt" poisheitettävää etsiä niin infottakoon meikkipussin siivoamisesta nyt. :) Se kannattaisi myös muuten tehdä useammin kuin kerran vuodessa... :)

    VastaaPoista