6. helmikuuta 2011

6. Vahakangasta

Siivosin "vahakangashyllyn" vaatehuoneessa. Tavoitteeni oli tuhota mahdollisimman monta vanhaa vahakangasta (pöytäliinaa). Meillä on tapana levittää sanomalehti keittiön pöydälle -> vahakankaat ovat sen näköisiä, painomuste ei lähde millään pois.
Jostain syystä vanhojen poisheittäminen on vaikeaa, kolme lähti sekaroskiin, kaksi käyttökelpoista ja neljä ei käyttökelpoista jäi.... Hyvä alku kuitenkin ja vähän tuli tilaa.

Olen myös siivonnut koneita ja bittiejä on hävinnyt vaikka kuinka, se siivous ei vain näy täällä huushollissa.

3 kommenttia:

  1. Meilläkin luetaan sanomalehtiä keittiön pöydällä ja kyllähän niistä painomustetta lähtee. Ihmeesti se vaan on pesussa lähtenyt puuvillaisista poppanaliinoista, joita pöydällä useimmiten käytän.

    Tänään heitin kirpputorille meneviin tavaroihin muutaman kirjan. Hannu Raittila sai Finlandia-palkinnon v. 2001 kirjasta Canal Grande, mutta minuun se kirja ei kyllä vedonnut, joten joutaa kierrätykseen. Jotkut Finlandia-palkitut ovat olleet hyviä, läheskään kaikkia en ole lukenut.
    Toivottavasti kirjani (ja muut Fiinitorille luovuttamani tavarat) löytävät hyvän uuden kodin.

    VastaaPoista
  2. Pitäisi tosiaan siirtyä ihan oikeiden pöytäliinojen käyttäjäksi.

    Luulisi nyt hyvän kirjan löytävän lukijansa. En ole lukenut tuota Finladia-palkittua kirjaa, mutta usein olen pettynyt niihin. Olekin ajatellut, että ne ovat liian fiksuja meikäläisen luettavaksi :)

    VastaaPoista
  3. Melkein jäi ilmoittamatta oma sunnuntainen pois heitto!!! :) Eilen haikein mielin vein roskikseen vanhan seuratakin. Takki on aina ollut mielestäni ruma enkä varmasti sitä tule enää käyttämään mutta silti jokin piti sitä vuosikausia kaapissa (se on siis jo siltä ajalta kun asuin vielä kotikotona...) :) Nyt se on paremmilla laitumilla se takki. :)

    VastaaPoista