9. helmikuuta 2011

9. Televisio

Tänän tuli apuja rakkaalta puolisolta, en siis edelleenkään ole häntä heittämässä pois :)

Meillä nyt hajoo "kaikki" laitteet. Televisio ehti viihdyttää meitä jo 12 vuotta, sinä aikana tuli digilähetyksetkin ja saimme ystäviltä Digiboxin (lainaksi?)

Televisio tuli todella värikkääksi, kuva oli kokonaan sinivoittoinen, punainen tai välillä kokonaan pois. Selviä valomerkkejä, että pitäisi hankkia uusi. No nyt uusi led näyttöinen telkkari on nurkassa, kuvan laatu kyllä parani! Puoliso kiikutti vanhan kierrätyskeskuseen. Hän kyllä sanoi, että tässä on neljäksi päiväksi tavaraa 1)televisio 2)digiboxi 3)kaukosäätimet edellisiin.

ps. ystäviltä on saatu lupa viedä myös digiboxi pois.

2 kommenttia:

  1. Tuollaisia kuvaputkitelevisioita ei sitten taida olla enää muualla kuin meillä ;-)
    Mutta kun se on toistaiseksi vielä toiminut, ei ole tullut ostettua uutta. Ja elokuvia ym katsotaan videotykillä.
    Varastossa meillä on yksi vanha televisio, jota on suunniteltu vietävän pois, mutta eipä ole saatu toimeksi. Ehkäpä nyt helmikuussa vielä...

    Minun tämän päivän poisheittoni tuli ihan sattumalta. Viime viikolla kun vein vanhoja suksia kierrätyskeskukseen, mietin vienkö sauvoja myös. Päädyin kuitenkin jättämään ne vielä autotallin nurkkaan, jospa niitä joku joskus käyttäisi (??).
    Tänään töistä tullessani sattui naapurimme tulemaan kotiin samaan aikaan ja harmitteli, miten hänellä oli metsätöissään umpihangessa hiihtäessään mennyt sauva poikki (jonka hän vielä oli puolisoltaan lainannut). Siitä paikasta muistin ne meidän sauvat ja kysyin kelpaisiko ne. Hän oli tosi tyytyväinen ja ilahtui niistä. Tulipa kaksi kärpästä yhdellä iskulla: päivän hyvä työ ja poisheitto ;-)

    VastaaPoista
  2. Kannattaisi miettiä uuden TV:n hankkimista, ihan yllätyimme kuvan laadun suhteen, tosi hyvä.

    Aika ihmeellinen sattuma nuo suksisauvat, tuollasia poisheittoja enemmän :)

    VastaaPoista