2. helmikuuta 2011

2. Vaelluskengät

Vaelluskengät saavat nyt lähteä. Ostin jo kesällä uudet kengät, mutta en silloin vielä laittanut näitä pois. Ajattelin, että kyllä vielä jossain, mutta ei. Nyt ne menevät sekaroskiin.
Nämä pois heitettävät kengät on hankittu 10.8.2002. Partiokaupasta, hinta oli 120€ ja alennus 10€ (Ei minulla todellakaan ole näin hyvä muisti, parempipuoliskoni vain tyhjensi yhtä laatikkoa ja löysi kuitin :)
Kengät palvelivat hyvin, ne on nähnyt Madeiran levadat, Alppien rinteet, ja Toejoen kadut. Viimeinen patikointireissu oli syksyllä, hirvikärpästen aikaan :=( kiersimme joutsijärven. Kengät tulivat litimäriksi ja HIERSIVÄT!

5 kommenttia:

  1. Monta askelta olet noilla ehtinyt vaeltaa eli hyvin ovat tehtävänsä tehneet.
    Minun pitäisi kevään tullen ostaa itselleni kunnolliset vaelluskengät.
    Minä heitin tänään pois kahdet sukset. Ostin joululomalla itselleni uudet sukset, joilla on tosi mukava hiihdellä. Niitä edelliset sukset säästän kyllä huonompia kelejä varten, mutta autotallin nurkasta löytyi kahdet niitäkin vanhemmat. Niissä oli sellaiset siteetkin, että eivät sovi nykyisiin monoihini. Ihmettelen vaan, miten vanhoja ne oikein olivat, kun olen edeltävillä suksillakin hiihtänyt noin 10 vuotta eli tosi harvoin ostan uusia. Kierrätyskeskukseen ne vein, paljon näytti siellä suksia olevan. Ja toisiin sopivat vanhat monotkin vein saman tien.
    Huomiseksi ennustettiin lumisadetta, mikä onkin tervetullutta näiden suojakelien jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Kenkälinjalla täälläkin!

    Heitin pois vanhat vanhat lenkkarit, oikeastaan lupasin heittää ne pois jo ajat sitten (mutta oikeasti olen vain piilottanut ne.. :)) Nyt nämä vanhat jo oikeasti käyttökelvottomat (mutta jostain syystä "rakkaat") lenkkarit ovat turvallisesti sulossa tuossa pihalla.

    VastaaPoista
  3. Onkos Hannan uudet sukset sellaiset nano-pohjaiset? Eriparia olevia ja suksia jotenkin kummasti kertyy. Meidänkin varastossa olisi suksia pois heitettäväksi, pitänee mennä sinne...

    Voi Raija kenkien piilottajaa :) piilotatko uudekin kengät - vähän niin kuin elokuvissa?

    VastaaPoista
  4. En vielä uskaltanut ostaa nanosuksia, vaikka sitä kyllä kovasti mietiskelin. Meidän innokas hiihtävä nuori mies nimenomaan sanoi, että ei sellaisia kannata hankkia. Olen kyllä kuullut niistä hyviäkin kommentteja. Mutta ihan hienot Atomicit ostin Häijäältä ;-) (vai Häijäästä?)

    VastaaPoista
  5. Riippuu vähän miten uudet kengät on ostettu... ;) Kyllä ne joskus voivat livahtaa kaappiin miehen näkemättä, muuten joudun joko kovasti selittelemään kenkiäni tai heittää jotkut muut pois! :D

    VastaaPoista