18. helmikuuta 2011

18. Lihamylly

Jep, luit aivan oikein, tänään heitän pois lihamyllyn. Ajattelin aloittaa viikonlopun vähän rajummin :)

Kapistus on ollut kaapeissani ties kuinka kauan, hinta on ollut 42,90mk, Anttilasta ostettu. Kerran muistan kokeilleeni jauhelihan tekoa - kaupasta saa parempaa, paljon pienemmällä vaivalla. Oikeasti hankin myllyn puolukkasurvoksen tekemiseen, mutta yleiskone on jo ajat sitten korvannut tämän PAINAVAN kapineen. En vielä tiedä miten sen hävitän, kirpparille vai romurautaroskiin?

2 kommenttia:

  1. No, ompas siinä vempain ;-) Kaikenlaisia kodin pienkoneita, joita ei tule käytettyä, olisi minunkin kaapeissani. Niitä voisikin vaikka viedä kirpparille, kiitos hyvästä ideasta :-)

    Mutta kaikesta pakkasesta huolimatta olen tänään heittämässä pois villapuseron, vieläpä itsekudotun. Itse tehdyistä vaatteista on vielä paljon vaikeampi luopua kuin kaupasta ostetuista. Siksi vaatehuoneen hyllyllä lojuu muutamia sellaisia omin käsin kudottuja puseroita, joita ei vaan jostakin syystä ole tullut käytettyä. Nyt päätin laittaa kirpputorille kirjavasta langasta muutama vuosi sitten tekemäni puseron, jota olen käyttänyt vain pari kertaa. Jostakin syystä sen väri ei oikein miellytä ja vähän karheakin se on. Toivottavasti se löytää hyvän kodin, vaikka olen kyllä kuullut, että itse tehdyt vaatteet eivät oikein tee kauppaansa kirpparilla. Mutta jospa joku persoonallisuutta tavoitteleva nuori löytäisi sen omakseen ;-)

    VastaaPoista
  2. Toi on totta, että itsetehtyjen vaatteiden poisheittäminen on todella vaikeaa, minulla on vielä laatikkokaupalla lapsille kudottuja puseroita kaapeissa. Ehkä tästä sinun kokemuksesta rohkaistuu itsekin jotenkin niitä ainakin vähentämään.

    Toivotaan, että puserosi löytää hyvän omistajan, itsetehsyt vaatteet toisaalta ovat muotia.

    Olin tänään jäällä hiihtämässä, oli hyvä hankikanto, kevät on tullut :)

    VastaaPoista