13. helmikuuta 2011

13. Pokkareita 6 kpl

Hrr, onpas kova pakkanen. Muistin, että olen luvannut lainata äitimuorille pari pokkaria: Pieni lankakauppa ja Lankakaupan tyttö Kate Jacobs, hyvät kirjat, suosittelen lukemista:)
Kirjahyllylle niitä etsimään ja samalla keräsin poisheitettäväksi kuusi pokkaria:
Mary Higgins Clark: Menneisyyden pirstaleet
Laila HIetamies: Kylä järvien sylissä
Petri Karra: Haarautuvan rakkauden talo
Liza Marklund: Nobelistin testamentti
Zadie Smith: Kauneudesta
Olli Jalonen: Yksityiset tähtitaivaat
Viimestä lukuunottamatta olen kaikki lukenut ja ihan OK, no joo.

Lisäksi kirjapinosta löytyi kirjastomme kirja Thomas Friedeman: The World is Flat. Eräpäivä on ollut 10.4.06! Onneksi työpaikan kirjasto ei kerää sakkoja! Huomenna kiikutan senkin pois ja pokarit menevät SPR:n Kontiin.

Tänään,kun on niin kova pakkkanen (-22), niin sulatin pakastimen. Sieltä ei löytynyt mitään poisheitettävää. Marjoja kyllä pitää ahkerasti popsia, että ne tulee syödyksi ennen seuraavaa satoa.

3 kommenttia:

  1. Mä kävin myös äidin innoittama läpi pakkasta (tosin vain yhden hyllyn), yllättäen sieltäkin löytyy jo päivältään vanhoja ranskalaisia, ikivanhoja leipiä jne... roskiin joutuvat. Miksihän minulle ei ole periytynyt toi siisteys? :) Samaa pohti mieheni joskus... :D

    VastaaPoista
  2. Nyt onkin ihan sopiva päivä pakastimen sulattamiseen. Tänä talvena on pakkasia riittänyt ja olenkin juuri hiljattain sulattanut pakastimeni, joten nyt sieltä ei löydy mitään vanhaa, mutta toki runsaasti marjoja syötäväksi. Vadelmista teinkin hyvän sunnuntaijälkiruoan, nam ;-)

    Sopiva sunnuntaipuuha oli minulla meikkiosaston läpikäynti. Ja löytyihän sieltä poisheitettävää: kuivunut ripsiväri, pari vanhentunutta huulipunaa, pari voidenäytepakkausta ja jotakin muuta pientä. Tämä onkin ihan sopiva väli, kerran vuodessa helmikuussa tarkistaa nämäkin ettei pääse ihan muinaisia kertymään.

    Oli muuten tosi tahmea hiihtokeli eli hikipisaroita tuli heitettyä pois normaalia enemmän. Ja pakkasta luvataan vaan lisää alkavalle viikolle, huh huh.

    VastaaPoista
  3. Raijalle: ehkä se onkin sellainen geeni, joka tulee esiin vasta vanhana, toivoa siis on :b

    Ulkona oli tosi kylmää, mun tuli hiihtämässä vilu, ei yhtään hikipisaraa pois.

    Tämän kommentin näppäilin HTC:llä, ihan hyvin sujuu :)

    VastaaPoista