8. helmikuuta 2011

8. Anopinkieli

Tänään häviää Anopinkieli. Se on kasvanut todella isoksi. Oikeastaan se on jo hivuttautunut poispäin ;) vein sen nimittäin joulusiivouksessa jo pihavarastoon pois silmistä. Tänään se häviää ja pari muutakin (entistä) viherkasvia. Ehkä sitten keväällä voisi hankkia jonkun uuden:)

4 kommenttia:

  1. Onhan sitä mukava välillä vähän vaihdella kodin kasvejakin. Taidanpa minäkin jossakin vaiheessa kevättä päivittää kasvejani.

    Minä laitan tänään lasinkeräykseen pari juomalasia. Ne ovat erilaisia, kumpikin yksittäisiä jäänteitä jostakin menneiltä vuosikymmeniltä. Miksihän olen niitäkin säästänyt, kolhiintuneitakin ovat.

    Niin, ja toinen poisheitettävä on viikonlopulta jäänyt viinipullo, pullo kierrätykseen ja viinintilkka parempiin suihin ;-)

    VastaaPoista
  2. Oi, oi. Meidän viikonlopun kuohuviininmaisajaisillan pullot ovat typötyhjiä :( ja odottavat poisvientiä. Täällä vaan kuivin suin kirjoitellaan ;)

    Parittomat juomalasit varmaan jollain salaperäisellä tavalla lisääntyvät itsekseen kaapissa, niitä kun aina vaan riittää - ainakin meillä.

    VastaaPoista
  3. Mä kävin läpi tölkkihyllyn! Se pitäisi vissiin tehdä "hiukan" useammin... pois lähti vain vanhaksi menneitä tölkkejä ja niitäkin ihan kiitettävästi. :P Nimimerkillä 2007 vanhaksi mennyt hernekeitto!

    :D

    VastaaPoista
  4. No niinpä ;)hyvä herätys asialle:)
    - kaikella ystävyydellä.

    VastaaPoista