3. helmikuuta 2011

3. Mustat toppahousut

Mustat toppahousut kokoa M
Ne löytyivät yhdeltä hyllytä, olin jo luullut, että kaikki nuorison vaatteet on jo "hävitetty". Meillä asuu nykyään vain L ja S kokoiset ihmiset :)

Ne olivat sen verran hyvässä kunnossa, että taidan laittaa ne kierrätykseen.

Torstaisin on niin paljon ohjelmaa, että on meilkein pakko turvautua näihin helppoihin poisheittoihin. - Oli muuten kaamea keli-

6 kommenttia:

  1. Joo, keli oli kaamea, töistä lähtiessä auto oli paksun loskan peitossa. Voi kun tulisi pakkasta ettei menisi hiihtokelit ihan ohi.

    Nyt minulla oli poisheitettävänä SER eli sähkö- ja elektroniikkaromua. Hiljattain oli lehdessä juttu, miten ihmiset jemmaavat autotallin tai varaston hyllyillä rikki menneitä kodinkoneita vaikka oikea paikka olisi kierrätyskeskus.
    Silloin tunsin omantunnon piston ja siksi veinkin kierrätyskeskukseen pussillisen rikkinäisiä pieniä sähkölaitteita: jouluvalot, vedenkeitin, parranajokone, pöytäpuhelin. Minä heitän nyt useita tavaroita pois per päivä, koska en osallistu tähän enää helmikuun viimeisellä viikolla. Olen silloin hiihtolomalla :-)

    VastaaPoista
  2. Meillä tuli märkä lumi katolta ja keittön ikkuna on jo puoleenväliin lumikinoksessa, pian meiltä ei näe ulos.

    Tuo SER vaikuttaa hienolta, ei uskoisi, että ne on rikkinäisisä kodinkoneita.

    Voi, onko hiihtolomaviikko jo niin lähellä toivotaan, että lumet säilyvät, että saadaan vielä harjoiteltua kuntopiikki hiihtolomalle :)

    VastaaPoista
  3. täällä lensi eilen roskiin opiskeluaikaisia papereita vino pino. :) JOhan olikin aika käydä se pino läpi - valmistuinhan kuitenkin jo 2007... :) Vaikka opiskelu ei aina niin mukavaa ehkä ollutkaan niin kovasti tuosta pinosta löytyi silti mukavia muistojakin. :)

    VastaaPoista
  4. Niinpä, kummallisesti sitä kiintyy opiskeluaikaisiin papaerihin. Ehkä niissä on niin paljon tuskaa ja toisaalta onnistumisen iloa.
    Nimimerkillä: kokemusta on :)

    VastaaPoista
  5. Voi Raija, minä olen valmistunut 1980 ja vielä on opiskeluaikaisia papereita jossakin laatikossa varastossa ;-)
    Taitaisi olla aika heittää jo pois.
    Ei niistä museoonkaan kuitenkaan ole.

    VastaaPoista
  6. Noh, en mäkään sentään kaikkia papereita vielä pois heittänyt, kyllähän muistoja pitää säilyttää. :) Katselin vaatekaapissa olevia inssihaalareitankin tuossa, niillä ei ole eikä tule olemaan enää mitään käyttöä mutta ne ovat niin muistorikkaat kaikkine merkkeineen ja kirjoituksineen etten varmaan koskaan suostu niistä luopumaan. :) Pitäähän se opiskeluaika muistaa vielä vanhanakin, eikö? :))

    VastaaPoista