12. helmikuuta 2011

12. Saapikkaat

Hiihtolenkillä päätin, tänään laitan pois nuo saapikkaat. Yritin heittää ne pois jo viimevuonna... Taitaa olla pakko myöntää, että 10 cm korkojen aika on kohdallani ohi (-ainakin toistaiseksi:) SPR:n kontiin ne menevät. Toivottavasti joku niillä vielä tanssii ja pitää hauskaa!

4 kommenttia:

  1. Onpa hienot saapikkaat :-)
    Ihan samaa olen minä miettinyt, maltanko luopua mustista saapikkaistani, joissa on vähän liian korkea korko. Ne ei ole oikein mukavat jalassa, mutta ovat kauniit. Päädyin kuitenkin vielä säästämään ne ainakin ensi vuoteen, vaikka nykyisin käytännöllisyys kyllä päihittää koreuden.

    Tämän päivän poisheittoni tuli taas ihan sattumalta. Aamulla lehteä lukiessani huomasin, että tänään on Isokarhussa MLL:n järjestämä suuri lelukeräystapahtuma. Hyväkuntoisia leluja ja pelejä kerätään lahjoitettavaksi mm. päiväkoteihin, lastenkoteihin, sairaaloihin, vähävaraisille perheille ja myös ulkomaan kohteisiin. Siitäpä sain kipinän kerätä kassillisen tavaraa: pari lautapeliä, palapeli, pehmolelu ym. Niitä jäi kaappeihin vielä runsaasti lapsivieraita (tai mahdollisia tulevia lastenlapsia;-) varten.

    VastaaPoista
  2. Sinä onnistut hyvin löytäämään hyväntekeväisyyskohteita. Onnea! Se on varmaan parasta mahdollista siivousta. Lelut ovat hyviä uudelleen käyttöön laitettavia, koska ne eivät oikeastaan mene pois muodista / vanhene. Vanhakin peli voi olla kuin uusi, kunhan pelissä vaan on tallella kaikki nappulat yms.

    Rentouttavaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  3. Täällä tänään lensi tyynesti vain roskiin, nimittäin vanha kamalaksi kulunut hiihto- / lenkkeilypipo. :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä, pääasia, että tuntuma poisheittämiseen säilyy ;0

    VastaaPoista