4. helmikuuta 2011

4. Paperiroskia

Siivosin keittön "laskettavan" eli matalan laatikon, jonne voi laittaa tasolta piiloon kaikkea pientä.

Sieltä löytyi pari korttia, ne laitan vielä talteen. Palasaippua( on vielä paketissa), 2 pyyheliinaa, cd-levy, hopeavitjan siemeniä ja pari lehtileikettä.(Lehtileike juomien kalorimääristä: Suklaata lasissa 3,3 dl keskiolutta= neljä palaa suklaata (1 suklaapala on 35 kcal) , 12 cl punaviiniä kaksi ja puoli palaa, ja 5dl siideriä = 7½ palaa!)

Noita en heitä pois, sen sijaan pinon paperita, mainoksia sekalaisia muistilappuja ja kaikkea kummallista....

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Minulla taitaa olla huomenna edessä keittiöstä kaikenlaisen paperitavaran siivoaminen.
    Tänään heitin pois eli laitoin kirpputoritavaroihin kaksi lasista pientä kynttilänjalkaa. Ne oli kyllä ihan kauniit, mutta eipä niitä ole tullut käytettyä, kun ei niihin oikein mahdu mitkään kynttilät. Ja kaikenlaisia tuikkukippoja ja muita kynttilänjalkoja on enemmän kuin tarpeen.
    Ihan otin Kirstistä mallia ja otin niistä kuvan kännykällä, mutta nyt en löydä mistään sitä johtoa, jolla kuvat siirretään kännykästä, niin että se siitä kuvasta sitten...
    Kuihtuneet tulppaanitkin joutivat jo roskiin, mutta jos ostan huomenna niiden tilalle uudet, niin eipä niitä taideta laskea ;-)
    Niin, ja muutama hikipisara tuli myös heitettyä pois, kun olin illalla hiihtämässä ja keli oli tahmea ja lumi jäätyi suksen pohjiin. Erinomaista kuntoilua siis :-)
    Oikein mukavaa viikonloppua ja toivotaan parempia hiihtokelejä!

    VastaaPoista
  2. Täällä lensi eilen roskikseen kaksi vanhaa lähes puhki kulutettua käsilaukkua. :) En edes tiedä, miksi niitä ei muka ole voinut aikaisemmin pois heittää, kumpikaan ei sinänsä ole arvokas eikä kummassakaan ole suurempia tunnearvoja, kunhan vain olivat hyviä laukkuja! :) Nyt voi siis ostaa taas uusia? ;)

    Hiihtokelejä täältäkin viikonloppuun. :)

    VastaaPoista
  3. Noita tuikkukippoja tosiaan on :) Hanna lähetä se kuva mulle multimediaviestinä, niin koitan saisinko siirrettyä kuvan tänne. Tulppaanihommissa minäkin olin tänään, keltaisia ja punaisia, tavoistani poiketen sekavärinen kimppu.

    Vai uusia käsilaukkuja? ;)
    Olin tänään Katinkurussa ja aikas nahkeaa keliä oli, mutta kaunista :)

    VastaaPoista