5. helmikuuta 2011

5. Kynttilä

Runeberin päivän kunniaksi sytytän kynttilän ja poltan sen sitten pois. Toivon myös, että saan heitettyä myös pois sen purkin missä kynttilä on.

Olemme saaneet kynttilän ystäviltä tuliaisiksi joskus kauan sitten 10 vuotta(?). Se vain on ollut koristeena hylllyllä ja nyt huomasin kuinka aika on virtyttänyt koko hoidon. Kuva talteen ja tavara pois

3 kommenttia:

  1. lauantaina siivoilin vaatekaappia, jos tänään heitin pois pussillisen vanhoja vaatteita niin saan varmasti anteeksi, jos pari päivää jää jossain välissä välistä. :)

    Alakerran kaapeista siivottu pois kaikki sellaiset vaatteet, joita ei varmasti ole sitten viime helmikuun käytetty. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis kynttilä. Tuollaisia kauniita kynttilöitä ei kovin helposti malta polttaa pois. Meilläkin on yksi noin viisi vuotta vanha lumpeenkukan mallinen kynttilä, joka on vaan koristeena. Ehkäpä poltan sen pois ensi vuoden helmikuussa;-)

    Mutta tämän päivän poisheittoni on iso pussillinen käytettyjä paristoja. Niitä on vuosien varrella kertynyt kodinhoitohuoneen kaapissa olevaan pussiin ja nyt sain toimeksi kauppareissulla viedä ne marketin paristojenkeräyslaatikkoon.

    Vaatekaapille pitäisi minunkin suunnistaa Raijan tavoin, koska tänään kaupungilla käydessäni ostin puseron ja hameen. Pitäisi siis poistaa 4 vaatetta. Sen teen ensi viikolla.

    VastaaPoista
  3. Hyviä poisheittoja, meillä parempipuolisko hoitaa nuo paristojen poistot - minne mahtavat mennä?

    Ei tämä nyt niin totista ole, että pitäisi ihan lupa pyytää, jos ei ennätä. :) Aika hyvin ollaan jo siivoiltu. Nyt nauttimaan aurinkoisesta sunnuntaista.

    VastaaPoista