10. helmikuuta 2011

10. Kaksi koristetyynyliinaa

Niinpä, mistä tätä tavaraa oikein tulee? Tässä oiva esimerkki. Tilasin viime keväänä Glorian antiikki -lehden ja kaupanpäälisinä tuli kaksi tyyynyliinaa, musta ja harmaa, 40cm x 40cm, jotain keinokuitua, eivät sovi meille. Ne lähtevät kirpparille. Rakas puoliso sanoi heti ne nähdessään, no nyt tuli poisheitttävää ;)

6 kommenttia:

  1. Ihan samanlaisia kokemuksia on minullakin erilaisista kylkiäislahjoista. Mutta olenpa saanut kerran ihan hienonkin tilaajalahjan, nimittäin Mocca Master -kahvinkeittimen :-)
    Sillä keitän päivittäin kahvini.

    Tämän päivän poisheittooni sain idean Raijalta 8.2. Tarkastelin keittiön kaappia ja siellä olevien tuotteiden parasta ennen -päivämääriä. Eipä paljon löytynyt, mutta jotakin kuitenkin. Mannasuurimoiden ja riisimurojen päivämäärä oli jo niin paljon vanhentunut, että ne vein linnuille tai pupujusseille ruoaksi. Kelpaakohan niille? Kuivien ruokatavaroiden päivämäärissä en ole kovin tarkka, koska ne säilyvät kyllä pitkään parasta ennen -päivämäärän jälkeenkin. Mutta rajansa kaikella ;-)

    VastaaPoista
  2. Näin se siivoaminen tarttuu :) Minun keittiöstä ei löydy vanhentuneita kuivatuotteita nyt, sillä siivoan keittiön kaapit aina ennen joulua ja hävitän kaiken vanhentuneen. Nykyään voin jo aika tyytyväsenä todeta, ettei ole poisheitettävää. Olen tainnut tulla vanhaksi :-O

    VastaaPoista
  3. Äidin siivoaminen ei vaan periydy tyttärelle, ei sitten millään... :D Uskoisin, että edelleen löytäisin jotain vanhaa jostain kaapista. :o

    En tiedä onko tämä hyväksyttävä "pois heitto", mutta osallistun tällä kertaa tällaisella. Sillon kun siivoilin niitä koulupapereita löysin 3 käyttämätöntä (unohdettua) 1 luokan postimerkkiäkin siitä pinosta.. Eilen laitoin siis 3 Ystävänpäivä korttia postiin ja sain "heitettyä" pois kolme postimerkkiä. :)

    VastaaPoista
  4. Mitäs sanot Hanna, hyväksytäänkös Raijan poisheitto? ;=)

    VastaaPoista
  5. Kannatan Raijan poisheiton hyväksymistä, koska samalla hän tuotti iloa kolmelle ystävälleen. Se painaa vaa'assa paljon ;-)

    VastaaPoista
  6. Hyvä näin, kiitos. :) Kolme onnekasta Ystävää saavat iloa maanantaiseen Ystävänpäivään. :)

    VastaaPoista