1. helmikuuta 2012

1. Valevillahousut

Startti vuoden 2012 poisheitoille: Valevillahousut. Ostin vuosia sitten tummansiniset villahousut, viimetalven pakkasilla huomasin, että ne ovatkin keinokuitua. Ei ihme, etteivät lämmittäneet. Olen saanut uudet oikeat villahousut, nyt voin pistää nämä valesellaiset pois, sekaroskiin. Samalla menee muutakin vanhaa ja kulunutta urheilurompetta.

Taas käynnistyy helmikuun projekti: pistän joka päivä pois jotain turhaa / kulunutta tavaraa. Tämä on alkanut ohjata elämääni, aina kun osatan jotain uutta mietin oikeasti tarkkaan tarvitaanko se ja mitä pistän pois, jos hankin jotain.

Tervetuloa uudet ja vanhat poisheittäjät linjoille, tämä on mukava tapa piristää talvista helmikuuta.

2 kommenttia:

  1. Tätä olenkin jo odottanut :-)
    Kiva, kun olet taas jatkanut tätä perinnettä.
    Minä olen viettänyt heitä pois -marras-joulu-tammikuutakin eli varastosta on siivottu vanhoja tietokoneita, televisioita, printtereitä, cd-soittimia ym ym kierrätyskeskukseen pari autolastillista.
    Mutta vielä riittää poisheitettävää helmikuullekin.
    Parhaillaan palaa takassa tuli ja siellä muuttuu lämmöksi muun puun joukossa paloja vanhoista tuoleista, jotka olivat pitkään varastossa käytöstä poistettuina, mutta sitten on pilkottu polttopuiksi ja mikäs sen mukavampaa näin pakkasiltana kuin istuskella takkatulen ääressä.

    VastaaPoista
  2. Hei! Ilo taas tavata :)

    Meillä on myös siivottu varastoa pitkin syksyä, mutta poisheitettävää tosiaan piisaa. Mukavaa iltaa ja presidentin vaalitenttiäkin on mielenkiintoista seurata.

    VastaaPoista