27. helmikuuta 2012

27. Sudokuja 941 kpl

Eipä pitänyt tänä vuonna näitä sudokuja enää käsitellä, mutta rakas puoliso löysi jostain laatikosta kolme sudokukirjaa vuodelta 2006. Sudokut tulivat Suomeen noihin aikoihin. Kuten ratkaistujen sudokujen määrästä näkyy olemme koukussa. On mukana yksi saksalainenkin kirja, ei haitannut tahtia ;=)

Paperiroskiin.

3 kommenttia:

  1. Sudokuihin jää kyllä helposti koukkuun. Minä taas tykkään enemmän perinteisistä sanaristikoista. Mutta niitä en kyllä osaisi ratkaista saksaksi, kuten sinä sudokuja;-)

    Minun tämäniltainen poisheittoni tuoksuu tosi hyvältä. Harmi vaan, että internet ei ole vielä niin kehittynyt, että tuoksutkin välittyisivät muille.
    Pengoin keittiön kaappejani ja muutamia jauhopussinloppuja yhdistelemällä leivoin sämpylöitä. Nyt ne paistuvat uunissa ja kohta maistelemme niitä iltateen kanssa.
    Nam, nam :-)

    VastaaPoista
  2. Hannalla ihana poisheitto, tuli oikein nälkä. :)

    Mä kävin jokaisen naisen kätköllä - kenkäsellaisella. :D Tämän helmikuun aikana toiset popot joutaa jo pois, jos en näitä kesäkenkiä ole viimeiseen kahteen kesään enää käyttänyt niin hyvin epätodennäköistä on käyttää niitä tulevanakaan kesänä. Hyvin ovat kuluneet ja pahat jo joten en edes kiertoon näitäkään laita vaan suloon joutavat. :)

    VastaaPoista
  3. Joo, kotitekoiset sämpylät ovat hyviä. Meillä parempi puolisko leipoo aina joskus. Nam, nam.

    Koskahan saamme tuoksunetin?

    Tulisipa pian kesä, että saisi ottaa kesäkenkiä käyttöön, niitä löytyy minunkin kaapista, yli oman tarpeen.

    VastaaPoista