29. helmikuuta 2012

29. Bristol Cream & Bols Blue

Vuosi 2012 loppuu kahden pullon tyhjennykseen & hävitykseen. Ne ovat jo "juurtuneet" baarikaappiin, meillä kun tuo alkoholin menekki on aika pientä. Sisältö viemäriin, toinen pullo on muovia, joten se menee energiajätteeseen ja toinen menee lasiroskiin.

Päivän karmein poisheitto oli kyllä töissä: tein tuntikaupalla yhtä juttua tietokantaan ja sitten kahvitauon jälkeen ajatuksissani deletoin koko jutun. Sitä ei voinut edes onkia mistään... eikun alusta, no onneksi toista kertaa kun tekee, niin työ sujuu jo joutuisammin. Dam kuitenkin.

Tähän karkauspäivään tämä nyt päättyy. Kiitokset Hannalle ja Raijalle poisheittoseurasta, samoin lukijoille, jotka ovat jaksaneet käydä kurkkimassa, mitä täällä tapahtuu. Mukavaa, kun mörköholvi sai hyvän kodin, toisen roska on toisen aarre :) Meidän taloudesta meni paljon roskiin tavaraa, pitää varmaan jatkaa poisheittoja vielä ensikuun puolellakin. Ja yksi tunnustus vielä, en malttanut laittaa niitä reksiteriotteita roskiin, vaan jemmasin ne Renault R1120 Kuljettajan käsikirjan (vuodelta 1960- jotain) väliin. Ei niistä vaan voi luopua :=)

Tämä blogi vaikenee, herätäkseen taas jossain vaiheessa...

4 kommenttia:

  1. Vai meni hyvät juomat viemäriin ;-)
    Maistoitko edes?

    Tuo työssä tapahtunut poisheitto on sellainen, joita aina silloin tällöin sattuu, vaikka yrittäisi olla kuinka huolellinen. Minulle muistuu mieleeni yksi tosi karmea viime joulukuulta. Huh huh, vieläkin hirvittää, mitä silloin vahingossa hävitin.... Mutta ainahan siitä selvitään.

    Minä heitin tänään pois pari vanhaa laukkua. Niiden sivutaskuista löytyi kaikenlaista pientä tavaraa: pastilleja, nenäliinoja, huulirasvaa ym. Roskiin menivät kaikki, myös laukut.

    Paljon lisää poisheitettävää löytyy kyllä vielä ja aion jatkaa tätä vielä ensi viikollakin, kun nyt pääsi sopivasti vauhtiin. Yksi iso poisheitto on odottamassa: makuuhuoneen vanha ns. kakkostelevisio (n. 20 vuotta vanha) väsähti ja pimeni lopullisesti. Kierrätyskeskukseen se pitää kiikuttaa. Mutta varmaankin pikapuoliin ostetaan sinne uusi tv. Sitä on tottunut siihen, että makuuhuoneessakin voi joskus katsoa tv:ta.
    Ja vaateosastokin jäi vallan käymättä läpi. Sieltä löytyy poisheitettävää vielä pitkäksi aikaa.

    Kiitokset Kirstille tästä loistavasta ideasta:-)
    Ja Raijalle myös poisheittoseurasta.
    On ihan lohdullista huomata, että muidenkin huusholleissa on kaikenlaista joutavanpäiväistä tavaraa;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi, tämä on kiva tapa siivota :) niin en kyllä maistanut juomia, ne ovat varmaan 10 vuotta vanhoja.

    Laukkujen poisheitosta tulee paljon tilaa taloon. Meillä ainakin jo näkyy ihan käytännössä.

    Jatkoin myös poisheittoja, pistin pois kaksi rakkaan puolisoni lentokonekuvioista flanellipaitaa. Kun ompelukoneet ovat vielä esillä, tein niistä pienen käsipyyhkeen asuntovaunulle... hänen pyynnöstään. luopumisen vaikeutta itsekullakin :)

    Mukavaa kevättä sinulle, pian saadaan upottaa sormet multaan.

    VastaaPoista
  3. Mä melkein unohdin raportoida karkauspäivän poisheitot! :) Kerrankin kun olin oikein ahkera, osui työpäivän jälkeen nokosia ottaessani silmään patakinnas.. käytämme patakinnasta takan avaamiseen ja sulkemiseen ja tämä nyt käytössä ollut oli jo niin musta ja osittain palanutkin, että minua jo aina pelotti että poltan sormeni. Niinpä löysin takan patakintaaksi uuden ja vanha lähti kokonaan roskikseen. Miksi sässtellä patakintaita? Tämä uusikin oli vielä joulupapereissa... ainakin kaks vuotta vanha joululahja tuli siis vihdoin käyttöön. :) Samalla tuota patakinnasta etsiessäni osui kaapissa silmään kaikenlaista hävitettävää mm. saunatuoksuja, mitä emme koskaan käytä - päivämääräkin näytti umpeutuneen jo vuonna 2007! Roskiin joutivat siis nekin kolme pikkupuolloa. Samoin tässä ryjäkaapissa oli muutama hajuvesinäytepullo, en uskaltanut edes tuoksutella - roskiin vaan näytteet. :)

    Aktviivinen viimeinen päivä! Minunkin puolesta kiitos äidille ja Hannalle, oli mukavaa vaihtelua taas katsella kotia sillä silmällä mitä kaikkea turhaa sieltä löytyykään! Ja minä myös jatkan pari päivää... ;)

    Tämän helmikuun paras oli kyllä Mörköholvi kohtaloineen! Mun rakas mörköholvi pääsi kuin pääsikin hyvään kotiin. ;D

    VastaaPoista
  4. Tytärkin on päässyt vauhtiin, anna mennä vaan :)

    Tänään töihin lähtiessä nappasin ulkoovenpielestä jouluisen kranssin,
    pistin viimeisen joulukoristeen roskiin.

    Kiitos teille seurasta, ei tästä nyt meinaa tulla loppua :)

    VastaaPoista