28. helmikuuta 2012

28. Vaaleansininen lamppu

Tämä pieni vaaleansininen lamppu oli makuuhuoneen seinässä ennen remppaa, josta on jo tovi aikaa. Lampun otin komeron hyllyltä, se on hyvä ja toimiva, lähtee SPR:n kontiin. Huomaa ilta-auringon säteet seinässä, kevättä kohti mennään.

Eikä tässä vielä kaikki. Karkausvuotena käytössämme on yksi ekstra päivä, ihan pääliskauppana. Huomenna on vielä tilaisuus heittää pois jotain :)

3 kommenttia:

  1. Onpa ihan kaunis lamppu, se löytää varmaan uuden onnellisen omistajan Kontista.
    Olen myös huomannut nuo ilta-auringon säteet :-) Töistä lähtiessä tuntuu, että lähteekö sitä kotiin liian aikaisin, kun on vielä valoisaa.

    Minä heitän tänään pois paistinpannun. Se on sellainen wing-pannu (eli sellainen, jossa on leveät siivekkeet), joita joskus 10 vuotta sitten oli. Olen sen saanut lahjaksi kauan sitten ja käyttänytkin sitä aikoinaan jonkin verran, mutta en enää vuosikausiin. Se vie paljon tilaa kaapissa ja nyt päätin siitä luopua. Se on niin hyväkuntoinen, että taidan viedä sen Konttiin.

    VastaaPoista
  2. Voi käydä niinkin, että paistinpannu ja lamppu päätyvät samaan talouteen ;)

    Sitä olen ihmetellyt, että noita poisheitettyjä tavaroita ei kaipaa, on vain hyvä mieli, että on tullut tilaa.

    VastaaPoista
  3. Jumppavaate kätköillä kävin mä... :) multa näitä kätköjä löytyy, taas sulolle ruokaa pari paitaa ja yhdet housut jokainen niin kauhtunut etten edes pölyrätiksi alentanut. :)

    VastaaPoista