6. helmikuuta 2012

6. Ompelutarvikkeita - läjä

VIHDOINKIN tein sen: siivosin miljoonalaatikkoni. Ompelutarvikkeita, nauhoja, nappeja, neuloja, hakaneuloja, lankaa yms. Ennen joulua etsin parsinneulaa - huonolla tuloksella ja päätin, että tälle boxille on pakko tehdä jotain. Nyt langat ovat värien mukaisessa järjestyksessä ja neulat neulatyynyssä. Kuvassa poisheittetävät. Yhtä vielä mietin - purkki missä on lasten maitohampaita - miksei hammaskeiju vienytkään niitä pois, vaikka maksoimme niistä markan kappale? ;0

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä tosi tutulta tuo poisheittämiesi tavaroiden kasa. Minulta varmaan löytyisi ihan samanlainen. Otanpa tuosta mallia ja käyn joku ilta ompelutavaroitteni kimppuun.
    Mutta tänään heitin pois kahdet talvisaappaat, molemmat varmaan noin 10 vuotta vanhat. Toiset (mustat, pitkävartiset, melko hyväkuntoiset) menevät roskiin ja toiset (ruskeat, "lännensaappaat", tosi hyväkuntoiset mutta ei minun jalkaani sopivat) laitan kirpputorille.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti joku löytää kirpparilta saappaasi, ja pitää niitä viisi vuotta, sittenhän ne on jo hyvin palvelleet. Tulee muuten iso tila komeron, kun laittaa kahdet saapikkaat pois - sinne mahtuisi vaikka uudet :)

    Tuo ompelutarvikekasani meni suoraan ihan sekaroskiin.

    VastaaPoista