15. helmikuuta 2012

15. Lady shave

Tuolla kaapissa on jo jonkin aikaa odottanut vanha rikkinäinen Lady Shave - poisheittoa. Nyt tuumasta toimeen. Tuo vanha oireili vanhuuttaan ja sain jo uuden kaksivuotta sitten. Vanha otti "nokkiinsa" ja alkoi toimimaan, mutta nyt se on hiipunut lopullisesti. Pitää varmaan viedä jonnekin kierrätyskeskukseen.

Näille teknisille poisheitoille oli joku "oma" nimi?

4 kommenttia:

  1. Eikös niitä kutsuta kierrätyksessä SER eli sähkö- ja elektroniikkaromu? Sellaista ei taida meillä nyt ollakaan tällä hetkellä, kun olen vienyt kaikenlaista vanhaa sähkölaitetta autokuormittain syksyllä kierrätyskeskukseen.

    Kauneudenhoidon puolella olin minäkin tänään:
    sieltä löytyi poisheitettäväksi kuivunut ripsiväri, kynsilakka, jokin voidetuubin loppu ja muuta pientä epämääräistä tavaraa.
    Mutta on varmaan tämän Heitä pois helmikuun ansiota, että yllättävän vähän löytyi poisheitettävää ;-)

    VastaaPoista
  2. Joo, tuota sanaa hain. SER :)

    Olen samaa mieltä, että tämä vaikuttaa käyttäytymiseen, mun meikkipussissa ei ole mitään poisheitettävää. Jotain olen oppinut :)

    VastaaPoista
  3. Haudi! Koetanpa aktivoitua loppukuuksi mukaan.. :) Poisheitettävää olisi kyllä. Eilen siivosin "pupujen nurkkauksen" sieltä lähti roskiin turhat säilytyspurnukat heinille / jyville yksi kumpaakin riittää. Sekä toki itse pupulasta sitä itseään ja muuta roskaa. :)

    VastaaPoista
  4. No moi!
    Tervetuloa! Hyvä alku :)

    VastaaPoista