10. helmikuuta 2012

10. Rekisteriotteita 2 kpl

Tämä on tarttuvaa, sain poisheittoihin apuja rakkaalta puolisoltani. Hänkin oli siivonnut laatikoita, muu paperitavara oli mennyt roskikseen. Nämä reksiteriotteet odottivat dokumentointia ;) Vauxhall 3D Viva Estate Deluxe, rekisteröity 23.10.74 ja Volvo 5D Station Wagon, rekisteröity 06.03.85 - kumapaakaan autoa ei ole enää olemassa.  Dokumentoitavissa poisheittävien pinossa oli myös suklaalevyn kääre ylläri, lentokoneen kuva!

Lisäksi mukana oli yllä olevasta kuvasta puuttuva,  kaikein kauhein, tunnin kuvan kuori, missä oli kaksi passikuvaani. Sanonta, jos näytät passikuvaltasi, et ole enää hengissä, pitää tässä tapauksessa paikansa täysin. Valitettavasti se kuva on edelleen 10 vuoden passissani.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia löytöjä laatikon perukoilta löytyy. Eipä tuollaisia nostalgisia rekisteriotteitakaan oikein malttaisi pois heittää.
    Passikuvista puheen ollen: sellaisia löysin minäkin eilisestä laatikosta, ihan järkyttäviä nekin.

    Tänään tein vähän viikonloppusiivousta ja siinä meni roskiin viimeinen joulutähti ja purkkikrysanteemi. Lisäksi villakoiria meni imuriin ja lehtiä taas jätepaperiin. Ja muutama hikipisara vielä Isomäkeen ladun varteen ;-)

    VastaaPoista
  2. Sä oletkin ollut ahkera. Huomiseksi on luvattu lauhempaa, pääsee hiihtämään, ajattelin mennä katsomaan joko Preiviikin lahden jää kantaa. Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista